Μετακινήσεις εργαζομένων του ΕΚΑΒ στα νησιά για δουλειά και... διακοπέςΓια 5η συνεχή χρονιά, διασώστες του ΕΚΑΒ «ανταλάσσουν» την άδειά τους, τους καλοκαιρινούς μήνες, για να στελεχώσουν τις μονάδες του ΕΚΑΒ, των νοσοκομείων ή των Κέντρων Υγείας σε τουριστικά μέρη, συνδυάζοντας δουλειά και διακοπές.Περίπου 200 διασώστες παίρνουν μέρος φέτος στον πρόγραμμα αυτό που εφαρμόζεται στο ΕΚΑΒ εδώ και 5 χρόνια. Οι διασώστες θα εργαστούν σε ησιά και άλλες τουρστικές περιοχές, έχοντας ήδη εξασφαλισμένη τη δωρεάν διαμονή τους, αλλά και αυξημένες αποδοχές.

Οι 200 διασώστε δεν χάνουν την ετήσια άδειά τους, απλά θα κάνουν χρήση της άδειάς τους σε άλλες χρονικές περιόδους, εκτός καλοκαιριού.

Το πρόγραμμα έχει ξεκινήσει από την 1η Ιουνίου και θα διαρκέσει έως το τέλος Σεπτμεβρίου και γίνεται σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση, η οποία αναλαμβάνει τη δωρεάν διαμονή των εργαζομένων του ΕΚΑΒ.Είναι χαρακτηριστικό ότι το ΕΚΑΒ πραγματοποιεί πάνω από 7 διακομιδές ασθενών από νησιά σε καθημερινή βάση. Τον Ιούνιο πραγματοποιήθηκαν 221 διακομιδές από νησιά του Αιγαίου προς Αθήνα, Ηράκλειο και Θεσσαλονίκη κατά κύριο λόγο, αριθμός αισθητά αυξημένος σε σχέση με τον Ιούνιο 2013 όπου έγιναν 202 διακομιδές.

πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons