Σε αναβρασμό οι υγειονομικοί για τη αξιολόγηση. Σήμερα τα φύλλα αξιολόγησης στον Ευαγγελισμό.Στην απόφασή τoυς να μην συμπληρώσουν τα φύλλα αξιολόγησης και να βάλουν μόνο την υπογραφή τους, είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν οι υγειονομικοί, παρά τη διάσταση απόψεων που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στις συνδικαλιστικές παρατάξεις των νοσηλευτικών υπαλλήλων.
Η Ενωτική Πρωτοβουλία των εργαζομένων καλέι τους υγειονομικούς να αντιδράσουν στο σύστημα της Αξιολόγησης και να πάρουν μέρος στην 24ωρη πανδημοσιουπαλληλική απεργία της ΑΔΕΔΥ Τετάρτη 9 Ιουλίου, ενάντια στις διαθεσιμότητες/απολύσεις και το νέο ασφαλιστικό.Η Διοίκηση του Ευαγγελισμού προχωρά σήμερα στην εφαρμογή του νόμου 4250/14 για την Αξιολόγηση και σύμφωνα με την ΕνωτικήΠρωτοβουλία «δρομολογεί τον καθορισμό ποσοστών: «άχρηστων» 15, «μέτριων» 60% και «καλών» 25% στις Υπηρεσίες και σχεδιάζουν να επιδώσουν τα φύλλα αξιολόγησης στους εργαζόμενους αμέσως μετά!».
πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons