Σχόλιο συναδέλφου σχετικά με τα φακελάκια στα δημοσια νοσοκομείαΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΑΡΙΦΕΣ ΣΤΑ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΑΣΙΟΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΣΤΟ FACEBOOK:Αυτός είναι ο εξευτελισμός του ιατρού. Και τον εξευτελισμό, τον φέρνουν αυτοί που θεωρούν εαυτούς ως μεγαλοεπιστήμονες. Λοιπόν τα πράγματα είναι απλά: Όλοι ανεξαιρέτως να πάνε σπίτια τους. Μα όλοι! Με απόλυση. Χωρίς αποζημίωση. Και πρόστιμο. Γιατί αν θες να θεωρείς τον εαυτό σου ¨γιατράρα" μεγάλη, να βγεις μάγκα μου έξω. Στο ιδιωτικό επάγγελμα.

Να δούμε τί ψάρια πιάνεις? Πιάνεις ροφούς? Ή πιάνεις αθερίνες?

Γιατί:

1. Ζητάς για By Pass 1500 ευρω . Και παζαρεύεις. Πεφτεις στα 500. Παράνομα 500 κι αυτά. Τόσο λοιπόν κοστολογείς την επιστημοσύνη σου ρε γελοίε, τελικά? Με τις δεκάδες (και πλαστές) δημοσιεύσεις και συμμετοχές σε συνεδρια που χρησιμοποίησες για να πάρεις τη θεσούλα

Επιμελητή?

2. Δεν πάλεψες ποτέ να έχεις τον αξιοπρεπή μισθό που θα δικαιούσουν μετά από τόσα χρόνια διαβάσματος και κούρασης. Τον μισθό που διεκδίκησαν οι Αρεοπαγίτες τότε που γίνονταν οι αυξήσεις στους μισθούς. Τις καλές εποχές. Αυτοί εφτασαν στα 6-7 χιλιάρικα το μήνα κι εσύ παρέμεινες στα 1500 στα 55 σου. Ενω είχες τον ανωτερο μισθο στην Ελλαδα, οταν δημιουργήθηκε το ΕΣΥ. Και γι αυτό ήσουν και αποκλειστικής απασχόλησης.

3. Προτίμησες όμως να λειτουργήσεις σαν γυμνοσάλιαγκας. Προτίμησες να γλύφεις τους καθηγητές σου. Τους Διευθυντές σου. Για να γίνεις "μόνιμος". Μόνιμος αρουραίος της Ιατρικής. Μόνιμος απατεωνάκος. Μόνιμος σαλιάρης, ζήτουλας, αναξιοπρεπής και τελικά, να καταντήσεις παράνομος και ξεφτύλας.

Γιατί είχες πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού σου το"φακελάκι". Και ότι θα ζούσες με τα..."μαύρα".

Δρόμο λοιπόν! Σπίτια σας. Ιδιωτεύστε! Να αποδείξετε ποιοί είστε. Ειδάλλως διεκδικήστε. Παλέψτε να έχετε αξιοπρεπή εισοδήματα μέσα στο ΕΣΥ, που να σας αξίζουν, αν αυτό εσείς θεωρείτε.

Μέχρι τότε , ελάχιστοι από εσάς αξίζουν να τους θεωρώ "συναδέλφους"


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons