"Στον αέρα" το εθνικό πρόγραμμα εμβολιασμών"Παγωμένες" εξακολουθούν να είναι οι βασικές δραστηριότητες της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, αφού το υπουργείο Υγείας βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προέδρου.Η Επιτροπή μπορεί να συστάθηκε σε σώμα, αλλά ο νεοεκλεγείς πρόεδρος, ακαδημαϊκός και καθηγητής του πανεπιστημίου του Χάρβαρντ, Δημήτρης Τριχόπουλος, δεν έχει αναλάβει ακόμα τα καθήκοντά του.

Φορείς του υπουργείου Υγείας αναφέρουν πως οι γραφειοκρατικές αγκυλώσεις που καθυστερούν τη λειτουργία της Επιτροπής αφήνουν έκθετους σε λοιμώδη νοσήματα και επιδημικές καταστάσεις τους πολίτες.

Αυτό συμβαίνει επειδή με την απουσία προέδρου δεν είναι δυνατή η λήψη αποφάσεων και δεν μπορεί να επικαιροποιηθεί το εθνικό πρόγραμμα εμβολιασμού, σύμφωνα με τις συστάσεις του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ).Επιπλέον οι πολίτες δεν έχουν πρόσβαση σε νέα εμβόλια, παρόλο που αυτά έχουν πάρει την έγκριση του ΕΟΦ και δεν μπορεί να γίνει η ένταξη των εμβολίων στη Θετική Λίστα αποζημίωσης από τα ασφαλιστικά ταμεία.

πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons