Επίσκεψη Υπουργού Υγείας Μάκη Βορίδη στο Κέντρο Ημερήσιας Νοσηλείας «Ν. Κούρκουλος».ΛΑΤΣΗ Για την πορεία των εργασιών του Κέντρου Ημερήσιας Νοσηλείας «Νίκος Κούρκουλος» ενημερώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Υπουργός Υγείας, Μάκης Βορίδης.

Τον Υπουργό υποδέχθηκε η κα Μαριάννα Λάτση και μαζί περιηγήθηκαν στους χώρους του Κέντρου του οποίου οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν τον Δεκέμβριο.

Μηχανικοί και γιατροί ενημέρωσαν τόσο τον κ. Βορίδη όσο και την κα Λάτση για τις δυνατότητες που θα παρέχει στους ασθενείς τονίζοντας ότι θα πρόκειται για ένα Κέντρο πρότυπο από τη στιγμή που θα ανοίξει τις πύλες του.

Σε δηλώσεις του ο Υπουργός Υγείας επεσήμανε:

«Θέλω να ευχαριστήσω την κα Λάτση προσωπικά και το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση, που

διαχειρίζεται την προσωπική δωρεά της, για το Κέντρο Ημερήσιας Νοσηλείας. Είναι τιμή το ότι του δώσαμε το όνομα «Νίκος Κούρκουλος» γιατί ήταν ένας μεγάλος καλλιτέχνης και γιατί έχει γράψει μια πολύ μεγάλη ιστορία και στη διοίκηση του Εθνικού Θεάτρου. Πρέπει παράλληλα να τονιστεί ότι η συγκεκριμένη δωρεά της κας Λάτση αναδεικνύει για ακόμη μια φορά το πώς σημαντικά αισθήματα μπορούν να μεταφραστούν σε πολύ σημαντικές πράξεις. Και βεβαίως, παραμένει δική μας ευθύνη μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής του να αντιμετωπίσουμε τη λειτουργία του με τον καλύτερο τρόπο. Σας ευχαριστούμε ξανά. Όλη η Πολιτεία σας ευχαριστεί».

Η κα Μαριάννα Λάτση από την πλευρά της ανέφερε μεταξύ άλλων: «Όσοι δουλεύουν για το έργο αυτό το πράττουν με πολύ αγάπη και πίστη. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το παραδώσουμε γρήγορα διότι γνωρίζω και από προσωπική εμπειρία ότι ακόμη και μία ημέρα καθυστέρησης κοστίζει ζωές. Η επίσκεψή σας εδώ κύριε Υπουργέ μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε».


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons