Ο Βορίδης στον πρόεδρο του ΣτΕ για το πλαφόν.

Τον πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας Σωτήρη Ρίζο επισκέφθηκε σήμερα ο υπουργός Υγείας Μάκης Βορίδης.Ο κ. Βορίδης ενημέρωσε τον κ. Ρίζο για τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν το υπουργείο Υγείας, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην προσωρινή διαταγή του προέδρου του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου με την οποία «πάγωσε» προσωρινά η εφαρμογή του πλαφόν στην συνταγογράφηση των δραστικών ουσιών.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Βορίδης μέχρι τώρα δεν έχει καταθέσει στο ΣτΕ την αίτηση ανάκλησης της προσωρινής διαταγής του κ. Ρίζου που είχε ανακοινώσει προ δύο ημερών.

Ακόμη, το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου θα συζητηθεί σε σχηματισμό Ολομέλειας με πρόεδρο τον κ. Ρίζο και εισηγητή τον πάρεδρο Ηλία Μάζο, η αίτηση του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου με την οποία ζητάει να ανασταλεί η απόφαση του υπουργού Υγείας και η απόφαση του ΕΟΠΥΥ για το πλαφόν στη συνταγογράφηση των δραστικών ουσιών.Τέλος, η συζήτηση της κυρίας προσφυγής θα συζητηθεί στην Ολομέλεια του ΣτΕ με την είσοδο του νέου δικαστικού έτους, που αρχίζει 16 Σεπτεμβρίου 2014.Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons