Νέα διάταξη για το προσωπικό λειτουργίας των ιδιωτικών κλινικών


Σε επανακατάθεση της διάταξης η οποία αφορά το προσωπικό λειτουργίας των ιδιωτικών κλινικών πρόκειται να προχωρήσει ο υπουργός Υγείας, Μάκης Βορίδης, ο οποίος απέσυρε τη διάταξη που περιέχεται ως άρθρο 4 στο νομοσχέδιο για τις μεταμοσχεύσεις, την ψυχική υγεία, την υποβοήθηση αναπαραγωγής κ.α.

Όπως εξήγησε ο κ. Βορίδης, δεν διαφωνεί με την ουσία της ρύθμισης -η οποία διορθώνει μια ανισότητα του υφιστάμενου νομοθετικού πλαισίου- αλλά απαιτείται επαναξιολόγηση θεμάτων όπως οι διαδικασίες ελέγχου του αριθμού των κλινών, του φορέα που θα πραγματοποιεί τους ελέγχους και το πώς θα ελέγχεται ο αριθμός κλινών, το ποιος θα κάνει αυτούς τους ελέγχους κλπ.


Με βάση τη ρύθμιση η οποία αποσύρθηκε, το προσωπικό λειτουργίας των ιδιωτικών κλινικών θα μπορεί να συναρτάται με την πληρότητα των κλινών, που όμως σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να είναι λιγότερο από το 50% του προσωπικού που προβλέπεται από το Προεδρικό Διάταγμα, με βάση το οποίο εκδόθηκε η άδεια λειτουργίας της κλινικής.


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons