Συνάντηση του Υπουργού Υγείας, Μάκη Βορίδη, με τον Γερμανό Υφυπουργό Εργασίας, Χ.Γ. Φούχτελ.

Τον Υφυπουργό Εργασίας της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Χανς Γιοακίμ Φούχτελ, δέχθηκαν, αργά το απόγευμα της Τρίτης, ο Υπουργός Μάκης Βορίδης και ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, Λεωνίδας Γρηγοράκος.Συζητήθηκε η πορεία των μεταρρυθμίσεων στον τομέα της υγείας καθώς και η εφαρμογή του Προγράμματος «Υγεία εν Δράσει» (Health In Action) στο πλαίσιο της συνεργασίας του Υπουργείου με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (Π.Ο.Υ). Επίσης, αναλύθηκαν οι διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις οι οποίες υλοποιούνται σήμερα στον χώρο της Υγείας και ειδικότερα στον τομέα του φαρμάκου, στην καθολική κάλυψη των αναγκών υγείας των ανασφαλίστων, στην ανάπτυξη του Π.Ε.Δ.Υ., στον εκσυγχρονισμό της διοίκησης των Νοσοκομείων, στην αναδιοργάνωση του Ε.Ο.Π.Υ.Υ., καθώς και στον τουρισμό υγείας.


Τον κ. Φούχτελ συνόδευαν ο Εντεταλμένος της Γερμανικής κυβέρνησης για τις μεταρρυθμίσεις στον τομέα της υγείας, Βόλφγκανγκ Τσέλερ, ο αναπληρωτής Πρέσβης της Γερμανίας στην Ελλάδα, Κλέμενς Σέμτνερ, καθώς και τεχνικό κλιμάκιο ειδικών εμπειρογνωμόνων.
πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons