Αποχώρησαν οι οδοντίατροι από το διάλογο για τις συμβάσεις με τον ΕΟΠΥΥΤην απόσυρση της από τη διαβούλευση με τον ΕΟΠΥΥ για το σχέδιο σύμβασης παροχής οδοντιατρικών υπηρεσιών αποφάσισε η Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία (ΕΟΟ), χαρακτηρίζοντας το διάλογο προσχηματικό.Με επιστολή της στον Πρόεδρο και τα μέλη της Επιτροπής Διαπραγμάτευσης του ΕΟΠΥΥ, η ΕΟΟ υποστηρίζει πως το σχέδιο σύμβασης που τους εστάλη, απλώς επαναλαμβάνει όσα και προφορικά τους είχε διαμηνύσει η επιτροπή

«Τη σύμβαση αυτή μελέτησε το ΔΣ της ΕΟΟ και ομόφωνα αποφάσισε πως ουδόλως καλύπτει την απόφαση της τελευταίας Γενικής Συνέλευσης, ούτε και ανταποκρίνεται στο πάγιο αίτημά μας για συλλογικές συμβάσεις με δικαίωμα ελεύθερης επιλογής γιατρού – δικαίωμα», αναφέρει η Ομοσπονδία στην επιστολή και ξεκαθαρίζει πως δεν προτίθεται να συζητήσει και να επεξεργαστεί το παρόν σχέδιο διαβούλευσης.Για να επιστρέψει στο διάλογο, ωστόσο, ζητάει από την επιτροπή διαπραγμάτευσης του ΕΟΠΥΥ τεκμηριωμένες, ουσιαστικά και νομικά, απαντήσεις επί των συγκεκριμένων έγγραφων προτάσεών τους.

πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons