Έκτακτες επιχορηγήσεις των νοσοκομείων για τα ληξιπρόθεσμα χρέη.
Με απόφαση του υπουργού Οικονομικών θα καθορίζονται όλες οι λεπτομέρειες για την έκτακτη επιχορήγηση των νοσοκομείων και του ΕΟΠΥΥ προκειμένου να εξοφλήσουν τα ληξιπρόθεσμα χρέη τους των ετών 2012 και 2013.

Η επιχορήγηση φορέων κυρίως του κλάδου υγείας και πρόνοιας, όπως νοσοκομεία, νομικά πρόσωπα και οργανισμοί κοινωνικής ασφάλισης, αλλά και των λοιπών φορέων της Γενικής Κυβέρνησης, προβλέπεται στο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών που κατατέθηκε το βράδυ της Τρίτης στη Βουλή.Στόχος της επιχορήγησης είναι η κάλυψη δαπανών, προκειμένου να αποπληρώσουν άμεσα ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις τους σε ιδιώτες, που δημιουργήθηκαν τα έτη 2012 και 2013.


Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται και στην αιτιολογική έκθεση, θα καλυφθούν υποχρεώσεις των φορέων, που δημιουργήθηκαν είτε λόγω αδυναμίας άλλων φορέων της Γενικής Κυβέρνησης να τους μεταβιβάσουν πόρους, είτε λόγω χρόνιων δομικών αδυναμιών.Ωστόσο, ο Υπουργός Οικονομικών θα καθορίζει τους όρους και τη διαδικασία χρηματοδότησης, καθώς και κάθε άλλη λεπτομέρεια.Με το πολυνομοσχέδιο, απαλλάσσονται από το τέλος επιτηδεύματος για το οικονομικό έτος 2013 (φετινές φορολογικές δηλώσεις), οι ελεύθεροι επαγγελματίες με αναπηρία άνω του 80%.Το νομοσχέδιο, το οποίο συνδέεται άμεσα με την εκταμίευση της δόσης Ιουλίου, ύψους 1 δισ. ευρώ, θα τεθεί σε ψήφιση την επόμενη εβδομάδα.
πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons