Τρίχρονο κοριτσάκι… αναστήθηκε την ώρα της κηδείας του (ΒΙΝΤΕΟ)
Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι γονείς και οι συγγενείς ενός τρίχρονου κοριτσιού από τις Φιλιππίνες, όταν την ώρα της κηδείας του, το είδαν να κουνάει το κεφάλι του!Το μικρό κορίτσι ήταν μέσα στο φέρετρο και όλοι παρακολουθούσαν την εξόδιο ακολουθία. Την ώρα λοιπόν που άνοιξαν το καπάκι για τον τελευταίο ασπασμό, το κοριτσάκι άρχισε να κουνιέται, προκαλώντας τον πανικό.


Τις κινήσεις του παιδιού είδε ένας γείτονας και αμέσως το είπε στους γονείς. Ο τρομοκρατημένος πατέρας πήρε το κορίτσι στην αγκαλιά του, του έδωσε λίγο νερό και το πήγε στο νοσοκομείο.


Εκεί, λίγες ώρες νωρίτερα οι γιατροί είχαν διαπιστώσει τον… θάνατο του παιδιού μετά από αρκετές μέρες που ταλαιπωρούνταν από πυρετό.


Κανείς δεν ξέρει πώς είναι η κατάσταση της υγείας του παιδιού αυτή τη στιγμή, αν και πληροφορίες θέλουν να έχει πάρει εξιτήριο και να βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση στο σπίτι του.Πηγή: star.gr


πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons