Προκήρυξη για πρόσληψη 794 γιατρών στην περιφέρεια και σε πλοία

Την πρόσληψη 794 νέων γιατρών σε Κέντρα Υγείας, Περιφερειακά Ιατρεία και πλοία, ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας.


Σύμφωνα με τη σχετική προκήρυξη, δικαίωμα συμμετοχής στις θέσεις αυτες έχουν οι γενικοί γιατροί, οι γιατροί υπόχρεοι υπηρεσίας υπαίθρου και οι γιατροί με υπηρεσία υπαίθρου με θητεία. Μπορούν επίσης να συμμετέχουν και ειδικευόμενοι γιατροί που κατέχουν θέση με παράταση.Οι ενδιαφερόμενοι έχουν προθεσμία έως και σήμερα 21 Ιουλίου για να καταθέσουν τις αιτήσεις τους προς το υπουργείο Υγείας.Οι αιτήσεις θα αποστέλλονται στη διεύθυνση: Υπουργείο Υγειας – Γενική Δ/νση

Υπηρεσιών Υγείας – Διεύθυνση Προσωπικού ΝΠ, Τμήμα Γ', Αριστοτέλους 17, ΤΚ 10433.Υπενθυμίζεται ότι ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας κ. Λ. Γρηγοράκος σε συναντήσεις που είχε την περασμένη εβδομάδα με την Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας – Πειραιά (ΕΙΝΑΠ) και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, ανακοίνωσε ότι το υπουργείο Υγείας θα διεκδικήσει την πρόσληψη 1.500 ιατρών στο ΕΣΥ το 2015.Παράλληλα, αναφερόμενος στο θέμα των δρομολογημένων προσλήψεων, ο κ. Λ. Γρηγοράκος δήλωσε οτι «υπάρχουν 380 που παίρνουν ΦΕΚ εντός των ημερών, και 450 που περίμεναν να «ανοίξουν» οι κρίσεις που είχαν παγώσει τα τελευταία 3 χρόνια».

πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons