Μόνον τα ΦΥΚ με τιμή έως... 400 ευρώ στα ιδιωτικά φαρμακεία!

Όπως είχε γράψει εγκαίρως και από την πρώτη στιγμή το ygeia360.gr, το νέο ποσοστό κέρδους των φαρμακοποιών διαμορφώνεται πλέον στο 14,7%, και όχι στο 15,6% το οποίο ισχυρίζεται αορίστως ο υπουργός Υγείας Μάκης Βορίδης, αλλά και πάλι υπό την απαραίτητη προϋπόθεση ότι το σύνολο των φαρμάκων υψηλού κόστους (ΦΥΚ) θα διανέμονται εφεξής από τα ιδιωτικά φαρμακεία της χώρας...Σύμφωνα, όμως, με τους πιο στοιχειώδεις υπολογισμούς, το περιθώριο κέρδους για τους φαρμακοποιούς στα ΦΥΚ, το 3% περίπου ή/και... χαμηλότερο, μετατρέπει σε ζημιογόνο για κάθε φαρμακοποιό την πώληση, ακόμη και με πληρωμή τοις μετρητοίς και εν τω συνόλω, ΦΥΚ με τιμή άνω των... 400 ευρώ!


Έτσι, πολύ μικρό μέρος των ΦΥΚ θα "περάσουν" τελικά στην διανομή από τα ιδιωτικά φαρμακεία της χώρας και το πραγματικό μέσο ποσοστό κέρδους των φαρμακοποιών θα διαμορφωθεί τελικά ακόμη πιο χαμηλά από το 14,&%...


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons