Τι σημαίνει η επαναφορά στις αποδοχές του 2012 για την τσέπη των γιατρών του ΕΣΥ

Το κρίσιμης σημασίας ζήτημα των επιπτώσεων στην ελληνική οικονομία, που θα έχει η ολική επαναφορά στους μισθούς του 2012, με την εφαρμογή των ειδικών μισθολογίων, θίγει με σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία».

Υπολογίζεται ότι μια τέτοια κίνηση θα κοστίσει συνολικά στο ελληνικό δημόσιο περίπου 1 δισ. ευρώ. Οι αυξήσεις που θα προκύψουν δεν θα αφορούν μόνο τους δικαστικούς και τους ένστολους, αλλά και τους γιατρούς τους ΕΣΥ, τους πανεπιστημιακούς και τους διπλωμάτες.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας για τους

ένστολους και του Ελεγκτικού Συνεδρίου για τους δικαστικούς, αποτελούν τον «προθάλαμο» για τους πανεπιστημιακούς, τους διπλωμάτες και τους γιατρούς του ΕΣΥ.

Για τους τρεις τελευταίους κλάδους, το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους φέρεται να έχει υπολογίσει ότι οι αυξήσεις που θα φέρει το ειδικό μισθολόγιο θα κοστίσουν περίπου 300 εκατομμύρια ευρώ.

Στον πίνακα που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τον τρόπο που θα μεταβληθούν οι μισθοί των γιατρών του ΕΣΥ αν και εφόσον εφαρμοστεί το ειδικό μισθολόγιο:


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons