Εγγύηση 100.000 ευρώ πλήρωσε ο καρδιοχειρουργός. Καταπέλτης ο ιατροδικαστής

Το ποσό των 100.000 ευρώ πλήρωσε ο Διευθυντής της Καρδιοχειρουργικής Κλινικής του Ευαγγελισμού Α.Τ. ως εγγύηση για να αφεθεί ελεύθερος, μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βαθμό κακουργήματος.Παράλληλα, ο γιατρός που πήρε φακελάκι 500 ευρώ από τον άτυχο συνταξιούχο, θα πρέπει να εμφανίζεται στο Αστυνομικό Τμήμα δύο φορές το μήνα, ενώ του απαγορεύθηκε η έξοδος από τη χώρα.

Την ίδια στιγμή, καταπέλτης για την εξέλιξη της υπόθεσης που πήρε δραματική τρόπη μετά το θάνατο του 67χρονου καρδιοπαθή, είναι ο επικεφαλής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών κ. Νίκος Καρακούκης ο οποίος διενήργησε την Τρίτη την νεκροψία στη σορό του 67χρονου.Ο ιατροδικαστής σε δηλώσεις του τόνισε πως με τις βλάβες που βρήκε στην καρδιά του συγκεκριμένου ασθενή, η άποψή του είναι πως «όσο πιο γρήγορα χειρουργούνται τέτοιοι ασθενείς, τόσο το καλύτερο γι' αυτούς», δίνοντας έτσι μια απάντηση στους ισχυρισμούς των συγγενών του άτυχου καρδιοπαθή, ότι αν το χειρουργείο είχε γίνει αμέσως και δεν είχαν μεσολαβήσει 18 μέρες με παζάρια και διαπραγματεύσεις για το φακελάκι, τώρα ο 67χρονος θα ζούσε.Ο καρδιοχειρουργός έχει ήδη τεθεί σε αργία, ενώ για την υπόθεση αυτή θα γίνει εισαγγελική έρευνα αλλά και Ένορκη Διοικητική Εξέταση.


Η διοίκηση του Ευαγγελισμού θα πρέπει μέσω της ΕΔΕ να δώσει απάντηση στο ερώτημα εάν η αναβολή του χειρουργείου του 67χρονου ασθενούς συνέβαλε ή όχι στον θάνατο του.Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της νεκροψίας, ο 67χρονος είχε υποστεί ισχαιμία και τρία εμφράγματα, εκ των οποίων το ένα παλαιότερο και τα δύο πολύ πρόσφατα.Ο 67χρονος, που κατήγγειλε τον καρδιοχειρουργό Α.Τ. για χρηματισμό, χειρουργήθηκε το Σάββατο και σύμφωνα με τους γιατρούς ξύπνησε καλά, ωστόσο, την Κυριακή κατέληξε στη ΜΕΘ του «Ευαγγελισμού». Την επέμβαση διενήργησε άλλος καρδιοχειρουργός του νοσοκομείου.Οι συγγενείς υποστηρίζουν ότι η υγεία του επιδεινώθηκε εξαιτίας της καθυστέρησης της επέμβασης, αφού ο καρδιοχειρουργός που αρχικά τον είχε αναλάβει, τον εκβίαζε απαιτώντας 1.500 ευρώ προκειμένου να τον χειρουργήσει. Τελικά και μετά από 8 μέρες διαπραγματεύσεων, το ποσό μειώθηκε στα 500 ευρώ.

Ο ασθενής σε συνεννόηση με την Αστυνομία και τη διοίκηση τυ νοσοκομείου, παρέδωσε φακελάκι με προσημειωμένα χαρτονομίσματα στον καρδιοχειρουργό. Η αστυνομία ελάχιστα λεπτά αργότερα, συνέλαβε τον καρδιοχειρουργό, ο οποίος ισχυρίσθηκε ότι ήταν δικά του χρήματα.


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons