Οι φιλίες του Άδωνι, τα νεύρα του Μάκη, η Ζέττα και ο Δαραβίγκας. Στα παρασκήνια μιας παρέας.

Άνω κάτω έγιναν στο υπουργείο Υγείας, μετά το σάλο που δημιουργήθηκε από την αποκάλυψη ότι ο φίλος του Άδωνι Γεωργιάδη, ο κ. Γιάννης Δαραβίγκας, είναι αναπληρωτής του προέδρου του διοικητικού συμβουλίου του ΟΚΑΝΑ.


Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε για την υπουργική απόφαση που φέρει την υπογραφή του Αδωνι Γεωργιάδη για το νέο δ.σ. του ΟΚΑΝΑ στην οποία ο Γιάννης Δαραβίγκας, γινόταν αναπληρωτής προέδρου και έδωσε εντολή να λυθεί αμέσως το θέμα.

Η εντολή αυτή έφερε σε δύσκολη θέση το νέο υπουργό Υγείας Μάκη Βορίδη, καθώς με την πρώτη επίσημη ανακοίνωση που θα έκανε ως υπουργός, θα «άδειαζε» τον φίλο και προκάτοχό του Άδωνι και θα ανακαλούσε τον διορισμό του παλιού συναγωνιστή του στο ΛΑΟΣ, τον κ. Γ. Δαραβίγκα από τη θέση του αναπληρωτή προέδρου.

Ο Γιάννης Δαραβίγκας, είναι περισσότερο γνωστός για τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις δίπλα στο δημοσιογράφο Στέφανο Χίο - οι τσακωμοί των οποίων έχουν γίνει αντικείμενο σάτυρας - παρά ως πρόεδρος της μη κυβερνητικής οργάνωσης «Πανελλήνιος Αντιναρκωτικός Αγώνας».

Το ζήτημα που προέκυψε το απόγευμα της Τετάρτης, ήταν ποιός τελικά διόρισε σε αυτή τη νευραλγική θέση τον κ. Γ. Δαραβίγκα.

Ο Άδωνις που είχε ως υπουργός την τελική υπογραφή για τα διοικητικά συμβούλια των ΝΠΙΔ αρμοδιότητας του υπουργείου Υγείας ή η Ζέττα Μακρή, στην αρμοδιότητα της οποίας ανήκε ο Οργανισμός κατά των Ναρκωτικών και έκανε τις ανάλογες εισηγήσεις, όπως άλλωστε προβλέπεται από το θεσμικό ρόλο του υφυπουργού;

Και οι δύο αρνούνται να ρίξουν ο ένας στον άλλο την ευθύνη, αλλά το tweet του Άδωνι το βράδυ της Δευτέρας ήταν αρκετό για να αντιληφθεί κανείς ότι η χθεσινή «ζημιά» ήταν της πρώην υφυπουργού Υγείας και ότι εκείνος αναλαμβάνει την ευθύνη:



«Παρακαλώ πολύ ο Άδωνις δεν καρφώνει ποτέ την Ζέττα, ούτε και κανέναν άλλον. Για κάθε θέμα που έχει τη δική μου υπογραφή έχω εγώ την ευθύνη».



Η ίδια πάντως η κα. Μακρή, έλεγε την Τετάρτη ότι εκείνη δεν είχε και πολλά περιθώρια να προτείνει πρόσωπα και επικαλέστηκε το γεγονός ότι στην πρώτη ρήξη που είχε με την τ. Πρόεδρο του ΟΚΑΝΑ κα. Μ. Μαλλιώρη, δεν εισακούστηκε η εισηγησή της για άμεση αποπομπή της κας. Μαλλιώρη.

Από την πλευρά του ο Γ. Δαραβίγκας μίλησε για πόλεμο λάσπης εναντίον του από τα κυκλώματα...

hqdefault







πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *





Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons