Στη Σύνοδο Κορυφής υπουργών Υγείας ΕΕ θα προεδρεύσει ο Μάκης Βορίδης


Στη Σύνοδο Κορυφής των υπουργών Υγείας της Ε.Ε. θα προεδρεύσει την Παρασκευή ο Έλληνες υπουργός Υγείας κ. Μάκης Βορίδης. Για τον λόγο αυτό θα μεταβεί την Πέμπτη στο Λουξεμβούργο, όπου και θα παραμείνει για δύο ημέρες.

Η ελληνική αντιπροσωπεία που θα συνοδεύσει τον υπουργό είναι: Βασιλική Παπανότη (Προϊσταμένη Δ/νσεως Διεθνών Σχέσεων του ΥΥ), Βασίλειος Γεωργακόπουλος (Ειδικός Συνεργάτης επί Διεθνών Θεμάτων στο πολιτικό γρ. του κ. Υπουργού), Αντώνιος Λαναράς, Δημήτριος Φλωρίνης και Έλενα Μαραγκάκη, Συμβούλων σε θέματα υγείας στην Μόνιμη Ελληνική Αντιπροσωπεία στην ΕΕ (ΜΕΑ Βρυξελλών).

Σκοπός του ταξιδιού είναι η συμμετοχή της αντιπροσωπείας στις εργασίες της Συνόδου Κορυφής των Υπουργών Υγείας της Ε.Ε.


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons