Καρφιά Παπακώστα σε Άδωνι!

Τι είπε για τη συνεργασία με τα σωματεία στο χώρο της Υγείας η νέα υφυπουργός

Συνεργασία με γιατρούς και φαρμακοποιούς χωρίς συντεχνιακούς όρους είναι η προτεραιότητα για τη νέα υφυπουργό Υγείας, σε μια προσπάθεια γεφύρωσης του χάσματος που δημιουργήθηκε από τον πρώην υπουργό.

Με καρφιά στον Άδωνι Γεωργιάδη οι πρώτες δηλώσεις της Κατερίνας Παπακώστα, νέας υφυπουργού Υγείας, η οποία τόνισε πως θα συνεργαστεί με γιατρούς και φαρμακοποιούς, χωρίς συντεχνιακούς όρους. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η κόντρα του πρώην υπουργού Υγείας με όλους - σχεδόν - τους κλάδους και τα σωματεία, ήταν μια από τις αιτίες που τον έθεσε εκτός Κυβέρνησης.Μιλώντας στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων η κ. Παπακώστα υπογράμμισε την υψηλή σημασία του υπουργείου Υγείας, χαρακτηρίζοντάς το ως «ευαίσθητο και νευραλγικό υπουργείο», προσθέτοντας ότι επιδίωξη της νέας ηγεσίας είναι η καλή συνεργασία με όλους τους επιστημονικούς ομάδες, τους φορείς και τους κοινωνικούς εταίρους.Προσέθεσε, όμως, ότι ευελπιστεί όλα να γίνουν «με πνεύμα αλληλεγγύης και καλής συνεργασίας και με στοχευόμενες προτεραιότητες, χωρίς συντεχνιακούς όρους, με όρους καλής διάθεσης και συνεργασίας, να επιλύσουμε προβλήματα, που η ελληνική κοινωνία προσδοκά».Τόνισε ακόμη ότι ο πυρήνας της πολιτικής του υπουργείου Υγείας είναι το «όλα για τον άνθρωπο», προκειμένου να αισθανθούν οι πολίτες - κυρίως οι περισσότερο αδύναμοι - ότι υπάρχει αλληλεγγύη και εφαρμόζονται μέτρα τα οποία στόχο έχουν να επιλύσουν υπαρκτά προβλήματα και μάλιστα σε αρκετά δύσκολες εποχές.
πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons