Πρόκληση για Βορίδη η τήρηση ισορροπιών με τους φορείς της Υγείας


Ο νέος υπουργός Υγείας μπορεί να έχει ένα...ταραχώδες πολιτικό παρελθόν, αλλά εκτιμάται ότι μπορεί να διαπραγματευτεί χωρίς ένταση τα κρίσιμα θέματα που βρίσκονται μπροστά..

Οι υψηλοί τόνοι που κράτησε ο Άδωνις Γεωργιάδης στον έναν χρόνο που ήταν υπουργός, φαίνεται ότι τού κόστισαν την κυβερνητική θέση.Το μέγαρο Μαξίμου αναγνωρίζει τις προσπάθειες που κατέβαλε σε ένα δύσκολο υπουργείο και την πρόοδο των θεμάτων που είχε αναλάβει.Τού καταλογίζει, ωστόσο, εκρήξεις και έντονη αντιπαράθεση με κλάδους, οι οποίοι διάκεινται φιλικά προς τη ΝΔ.

Δημιούργησε πολεμική ατμόσφαιρα με γιατρούς και φαρμακοποιούς, με αποτέλεσμα η ΝΔ να υποστεί καθίζηση κατά τις πρόσφατες ευρωεκλογές.Ο νέος υπουργός Υγείας φημίζεται για τους χαμηλούς του τόνους.Μπορεί να έχει ένα...ταραχώδες πολιτικό παρελθόν, αλλά εκτιμάται ότι μπορεί να διαπραγματευτεί χωρίς ένταση τα κρίσιμα θέματα που βρίσκονται μπροστά.ΥποχρέωσηΟ κ. Βορίδης θα κληθεί να δώσει “εξετάσεις”, καλούμενος να εφαρμόσει τη μνημονιακή υποχρέωση της χώρας για μείωση του ποσοστού κέρδους των φαρμακοποιών από το 19% στο 15%.Το πόσο και πώς θα το πετύχει είναι κάτι το οποίο θα το διαπιστώσουμε άμεσα, καθώς τα όποια μέτρα θα πρέπει να ληφθούν εντός Ιουνίου.
πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons