Σε αυτόματο έλεγχο της ασφαλιστικής ικανότητας των ασφαλισμένων προχωρά ο ΕΟΠΥΥΣε αυτόματο έλεγχο της ασφαλιστικής ικανότητας των ασφαλισμένων κατά την περίοδο παραμονής τους σε δομές κλειστής περίθαλψης, δηλαδή Νοσοκομεία, Ιδιωτικές Κλινικές, Κέντρα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης κλπ., θα προχωρά από εδώ και στο εξής ο ΕΟΠΥΥ.Με επιστολή του προς τους παρόχους υγείας κλειστής περίθαλψης ο ΕΟΠΥΥ ενημέρωσε την Πέμπτη 20 Ιονίου ότι «στο εξής θα εφαρμόζεται αυτόματος έλεγχος ασφαλιστικής ικανότητας του ασφαλισμένου κατά την περίοδο παραμονής του σε δομές κλειστής περίθαλψης». Ο έλεγχος ασφαλιστικής ικανότητας πραγματοποιείται κατά την αναγγελία του εξιτηρίου και θα πρέπει να καλύπτει το χρονικό διάστημα από την ημερομηνία έκδοσης του εισιτηρίου.Σε περιπτώσεις διαφορών, θα πρέπει ο πάροχος υγείας να ενημερώνει το σύστημα αναγγελίας εισιτηρίων/εξιτηρίων/διακομιδών, για το αποδεδειγμένο αποτέλεσμα της ασφαλιστικής ικανότητας, βάση του ελέγχου που έχει πραγματοποιήσει επί των φυσικών παραστατικών (πχ βιβλιάριο υγείας).Η νέα έκδοση της web εφαρμογής Αναγγελίας Ασφαλισμένων είναι διαθέσιμη από 19/6/2014. Οι σχετικές οδηγίες, ως προς το web service Αναγγελίας Ασφαλισμένων, έχουν αναρτηθεί στο site του ΕΟΠΥΥ (Εφαρμογές / Τεχνικές Προδιαγραφές Αρχείων / Κλειστή Περίθαλψη-Αιμοκάθαρση) και η νέα έκδοση του web service θα είναι διαθέσιμη από 7/7/2014.


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons