Τέλος οι πρόσθετες εφημερίες για τους νοσοκομειακούς γιατρούς
Ανάστατοι οι νοσοκομειακοί γιατροί μετά τη δημοσίευση στο ΦΕΚ το νόμου που καταργεί την ανάγκη πρόσθετων εφημεριών στα νοσοκομεία.
Συγκεκριμένα στο ΦΕΚ της 15ης Μαίου (4262, άρθρο 43), δημοσιεύεται ο νόμος που καταργεί προηγούμενο νόμο ο οποίος αναγνώριζε την ανάγκη πρόσθετων εφημεριών και που ορίζει ανώτατη αποζημίωση 7 εφημερίες για ειδικευόμενους, 4 εφημερίες και 2 εφημερίες για τους επιμελητές, κ.λπ.

Σύμφωνα με την Ανεξάρτηση Ιατρική Κίνηση (συνδικαλιστική παράταξη νοσοκομειακών γιατρών), «στην επαρχία ήδη πολλοί ιατροί αρνούνται να συνεχίσουν να κάνουν υπερβάσεις που πιθανότατα θα μείνουν απλήρωτες!

Ο τελευταίος νόμος είναι σαφώς προχειρογραμμένος αφού η ΕΙΝΑΠ μετά από παρέμβαση της ΑΙΚ είχε κάνει ξεκάθαρο το θέμα και ο νομοθέτης δεν το υπολόγισε».Η ΑΙΚ ζήτησε άμεσα από τα αρμόδια όργανα ερμηνευτική εγκύκλιο του νόμου και απαιτεί την άμεση τροποποίησή του!
πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons