Οι τρεις Φάκελλοι...

Αμέσως μετά τις εκλογές του 2012, εκτελέσθηκε μία μυστική συνάντηση Σαμαρά - Παπανδρέου. Αφού έφαγαν, ήπιαν, θυμήθηκαν τα φοιτητικά τους χρόνια και διασκέδασαν, ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος:Σαμαράς: Άντε να την κάνεις σιγά σιγά.ΓΑΠ: Πριν φύγω θα σου δώσω 3 φακέλους. Μου τους έδωσε ο μπουλούκος πριν πάει στη Ραφήνα..είναι κάτι σαν παράδοση...Σαμαράς: Και τι θα τους κάνω;ΓΑΠ: Όταν σου προκύψει σοβαρό σκάνδαλο ή κυβερνητική κρίση, θα ανοίξεις τον 1ο φάκελο. Την δεύτερη φορά, θα... ανοίξεις τον 2ο, και πάει λέγοντας. Με το που αναλαμβάνει ο Σαμαράς και κάνει γαργάρα τα "Ζάππεια", ξεσπάει γενική απεργία, διαδηλώσεις, και η χώρα παραλύει.Ο Σαμαράς ανοίγει τον πρώτο φάκελο: «Απευθύνσου στον λαό και κατηγόρησε τον προκάτοχό σου». Το κόλπο πιάνει και η ομαλότητα επανέρχεται.Επειτα από κάποιους μήνες, ξεσπάει η κρίση με την ΕΡΤ. Η Ελλάδα παραπαίει στο χάος και η ΔΗΜΑΡ αποχωρεί από την κυβέρνηση. Ο Σαμαράς ανοίγει τον δεύτερο φάκελο και διαβάζει: «Κάνε ευρύ ανασχηματισμό». Πράγματι, το κόλπο πιάνει και πάλι, και ο λαός εν τέλει επιστρέφει στις δουλειές του.Ενα χρόνο αργότερα, γίνονται Ευρωεκλογές και τα ποσοστά του κόμματος συνεχίζουν να πέφτουν. Λεφτά για μαζική εξαγορά ψήφων δεν υπάρχουν. Απελπισμένος ο Σαμαράς κάθεται στο γραφείο του και ανοίγει και τον τρίτο φάκελο: «Ετοίμασε τρεις νέους φακέλους».


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons