5/6/14 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΔ


Αγαπητοί συνάδελφοι,


Όπως γνωρίζετε, η ΠΕΔ υπό την αιγίδα του προέδρου του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, έχει αναλάβει την υποχρέωση της διαπραγμάτευσης και της προώθησης των θέσεων των διαγνωστικών εργαστηρίων, εργαστηριακών και κλινικοεργαστηριακών ιατρών που είναι η συντριπτική πλειοψηφία των χιλιάδων (6500) παρόχων που δραστηριοποιούνται σε κάθε γωνιά της Ελλάδος.


Μετά από ουσιαστικές διαπραγματεύσεις και εποικοδομητικές προτάσεις μας που είχαν σαν κύριο στόχο την εξυπηρέτηση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας του Ελληνικού λαού, μέσα από την διατήρηση της βιωσιμότητας όλων των παρόχων που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας, εξασφαλίζοντας στην πράξη το δικαίωμα της ελεύθερης επιλογής έχουμε αποκομίσει από την Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Υγείας τις διαβεβαιώσεις για άμεση υπογραφή της υπουργικής απόφασης που θα είναι δεσμευτική για τον ΕΟΠΥΥ και θα περιλαμβάνει τις βασικές κατευθύνσεις της νέας σύμβασής μας.


Περιμένουμε την υλοποίηση των δεσμεύσεων του Υπουργείου που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων κυρίως το ατομικό όριο ανά πάροχο και τοντρόπο εφαρμογής των επιστημονικών οδηγιών συνταγογράφησης που ισχύουν διεθνώς.


Η ΠΕΔ θα υποστηρίξει με τον ιατρικό κόσμο που εκπροσωπεί την υλοποίηση των προτάσεων αυτών και θα συμμετέχει ενεργά στην εφαρμογή τους.
πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons