Ολόκληρος ο Πειραιάς χωρίς Παιδοχειρουργική Κλινική!Ανεξάρτητα από το εκλογικό αποτέλεσμα και εάν τελικά οι Δημοτικές εκλογές επισπεύσουν μία ώρα αρχύτερα τις βουλευτικές εκλογές, αυτό που μετράει είναι τι μέλλει γενέσθαι με ένα από τα πιο σοβαρά ζητήματα της χώρας, και το οποίο δεν είναι άλλο από την υγεία και την περίθαλψη.

Ο τομέας της υγείας έχει πληγεί ανεπανόρθωτα στα χρόνια του μνημονίου σε σημείο που οι πολίτες να ζητούν αλλαγή εδώ και τώρα, έχοντας βιώσει στο πετσί τους την κυβερνητική και κοινωνική αναλγησία σε σημείο που να αγγίζει πλέον τα όρια ανθρωπιστικής κρίσης, την βαθειά συρρίκνωση του δημόσιου τομέα, ουσιαστικά την απασφάλιση

της υγείας και της φαρμακευτικής περίθαλψης.Το ΕΣΥ έχει κλονιστεί ιδιαίτερα, για να μην πούμε ότι έχει καταρρεύσει στα χρόνια που εφαρμόζονται οι πολιτικές της τρόικας με θύματα από μικρά παιδιά μέχρι άτομα τρίτης ηλικίας, έλληνες πολίτες αλλά και μετανάστες, ασφαλισμένους αλλά και ανασφάλιστους.Σχεδόν κάθε ημέρα, έρχονται στο προσκήνιο, ιστορίες καθημερινής τρέλας τις οποίες έχει ενορχηστρώσει η μνημονιακή πολιτική και εκτελεί κατά γράμμα ο υπουργός Υγείας κ. Άδωνις Γεωργιάδης.


Το καινούριο νέο που έρχεται από την Παιδοχειρουργική Κλινική του Τζανείου σοκάρει, δημιουργώντας σοβαρά ερωτηματικά για το θα μας επιφυλάξει το μέλλον σε περίπτωση που παραμείνει αυτή η κυβέρνηση.Ειδικότερα, η Παιδοχειρουργική Κλινική του Τζανείου έχει κλείσει από τον Σεπτέμβριο του 2013. Ο διευθυντής έχει μετακινηθεί στο νοσοκομείο Αγία Σοφία, δήθεν για κάλυψη εφημεριών, όπως αναφέρουν οι εργαζόμενοι. Το αποτέλεσμα της πολιτικής αυτής, είναι ένας ολόκληρος Πειραιάς να παραμένει χωρίς δημόσια Παιδοχειρουργική Κλινική και παιδάκια που έχουν μεγάλη ανάγκη για άμεση εισαγωγή σε χειρουργεία, από τις γύρω περιοχές όπως Σαλαμίνα, Κερατσίνι, Πέραμα, Πασαλιμάνι, να έρχονται στην Αθήνα, ή να επιλέγουν ένα ιδιωτικό νοσοκομείο, όταν τα πράγματα είναι οριακά.Οι γιατροί από τα νοσοκομεία της Αθήνας έχουν μείνει με το στόμα ανοικτό, στηλιτεύοντας και καταγγέλλοντας την τραγική αυτή κατάσταση η οποία είναι άκρως επικίνδυνη για τα παιδιά μας. Στο Τζάνειο, προβλέπονται 1 θέση Διευθυντού, 3 θέσεις Επιμελητών και 4 ειδικευόμενων. Τι συμφέροντα κρύβονται πίσω από αυτήν την κατάσταση και τι εξυπηρετεί αυτή η ανάλγητη συμπεριφορά, ρωτάνε άνθρωποι του ΕΣΥ;
πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons