Ανασχηματισμός: Τα ονόματα που ακούγονται για το υπουργείο ΥγείαςΓια την Αριστοτέλους "παίζουν" οι κ.κ. Μαρκόπουλος, Βορίδης και Σπηλιωτόπουλος, χωρίς να αποκλείεται και ο κ. Μόσιαλος.

Εντείνεται η ονοματολογία σχετικά με τον επικείμενο ανασχηματισμό.

Ο κ. Γεωργιάδης εμφανίζεται να εγκαταλείπει το υπουργείο Υγείας, είτε για να αναλάβει άλλο πόστο είτε για να εξέλθει της κυβέρνησης.

Ο υπουργός Υγείας θα παραστεί την Πέμπτη στη σύσκεψη διοικητών νοσοκομείων, στην οποία θα γίνει απολογισμός του έργου των δημόσιων νοσηλευτικών ιδρυμάτων για το πρώτο τρίμηνο του 2014.

Από την Αριστοτέλους επισημαίνεται ότι η σύσκεψη ήταν προγραμματισμένη, αλλά ο κ. Γεωργιάδης θα έχει ένα ιδανικό βήμα για την προβολή του έργου στο υπουργείο.Εντελώς τυχαία, το θέμα του ανασχηματισμού ενδέχεται να συζητηθεί το απόγευμα της ίδιας μέρας (Πέμπτη) σε συνάντηση του πρωθυπουργού με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης.Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στην κυβέρνηση θα μετάσχει και ο κ. Λοβέρδος, ο οποίος έχει πλέον ενταχθεί στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ.Θα μετάσχουν, επίσης, οι υποψήφιοι στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές κ.κ. Γιώργος Κουμουτσάκος και Άρης Σπηλιωτόπουλος.Στο υπουργείο Οικονομικών αναμένεται να μετακινηθεί ο συνεργάτης του πρωθυπουργού κ. Σταύρος Παπασταύρος, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή και του κ. Χρήστου Λαζαρίδη.


ΕκτόςΑνοικτό είναι το ενδεχόμενο να βρεθούν εκτός κυβέρνησης οι κ.κ. Γεωργιάδης, Παναγιωτόπουλος, Αθανασίου και Βρούτσης και να αλλάξουν χαρτοφυλάκιο οι κ.κ. Δένδιας και Χατζηδάκης.Για το υπουργείο Υγείας, ακούγονται τα ονόματα των κ.κ. Μαρκόπουλου, Βορίδη και Σπηλιωτόπουλου, χωρίς να αποκλείεται και ο κ. Μόσιαλος.πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons