"Στατίνες παίρνετε;"


Απέφυγε τεχνηέντως να βάλει στοίχημα ο Άδωνις Γεωργιάδης αυτή τη φορά με τον Γιώργο Πάπαδάκη όταν του απηύθυνε το ερώτημα, σχετικά με το μήνυμα των εκλογών που πήρε η ΝΔ.

Κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής του εμφάνισης στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ANT1, ρωτήθηκε, εάν πήρε το μήνυμα της κάλπης και εάν σκοπεύει τώρα να μειώσει το ποσστό συμμετοχής των ασφαλισμένων. "Μα αυτό το κάναμε από την Πέμπτη και το ανακοινώσαμε", απάντησε ο κος Γεωργιάδης. Ωραία, του λέει ο Γιώργος Παπαδάκης, τότε "εάν εγώ αύριο πάω στο φαρμακείο και δεν έχει μειωθεί η συμμετοχή μου να βάλουμε στοίχημα ότι εσείς θα παραιτηθείτε από υπουργός".


"Να βάλουμε, απαντάει γελώντας ο υπουργός, σπεύδει όμως να συμπληρώσει, "εσείς στατίνες δεν παίρνετε;". "Να μη σας νοιάζει τι παίρνω" απαντάει ο κος Παπαδάκης, οπότε του αντιγυρίζει ο κος Γεωργιάδης, όχι ας βάλουμε ένα άλλο στοίχημα, " εάν πάτε στο φαρμακείο μετά την εκπομπή και αγοράσετε το φάρμακό σας πιο φθηνά να βγείτε αύριο στην εκπομπή και να το πείτε στον κόσμο... Και έτσι "την έστριψε δια του αρραβώνος"ο κος υπουργός.
πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons