Ανοιχτή επιστολή του καθηγητή Χρ.Στεφανάδη για την υποψηφιότητα του στην Ευρωβουλή


Αγαπητές Φίλες και Αγαπητοί Φίλοι,Οι ευρωεκλογές που έρχονται είναι οι σημαντικότερες και οι κρισιμότερες μετά τη μεταπολίτευση. Και αυτό γιατί τα διλήμματα που μπαίνουν συνδέονται άμεσα με το μέλλον της παρούσας και των μελλοντικών γενιών των Ελλήνων. Τα διλήμματα αυτά αφορούν στη θέση της χώρας μας στον πυρήνα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στο Ευρωκοινοβούλιο και στα άλλα όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης καθορίζεται το μέλλον της Ευρώπης αλλά, και σε ένα μεγάλο βαθμό, των χωρών που την απαρτίζουν. Τα θέματα Υγείας και Παιδείας είναι βασικής σημασίας και προτεραιότητας και για την Ευρωπαϊκή Ένωση και για την πατρίδα μας. Είναι αυτονόητο ότι χωρίς Υγεία δε μπορεί να υπάρξει ούτε ανάπτυξη ούτε κοινωνική συνοχή ούτε βέβαια ευημερία. Όσον αφορά στην Παιδεία, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι Παιδεία και Πολιτισμός είναι από την αρχαιότητα η μεγάλη δύναμη και η μεγάλη υπεροχή της Ελλάδας σε σχέση με τους Ευρωπαίους εταίρους μας.

Στις παρούσες συνθήκες, πιστεύω ότι η Νέα Δημοκρατία αποτελεί τον εγγυητή της


σταθερότητας και του καλύτερου μέλλοντος της Ελλάδας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι η παράταξη που εμπέδωσε το Δημοκρατικό πολίτευμα στη χώρα μας, είναι η παράταξη που έβαλε τη χώρα μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και είναι η παράταξη που με μεγάλο πολιτικό κόστος κράτησε τη χώρα, που είχε φθάσει στο χείλος της χρεοκοπίας, όρθια.

Από την άλλη πλευρά, η αντιπολίτευση, όχι μόνο δε διατυπώνει κάποια αξιόπιστη πρόταση, αλλά με αντιφατικές τοποθετήσεις δημιουργεί μεγάλα ερωτηματικά κατά πόσο μπορεί να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα της Χώρας και το μέλλον του Ελληνικού λαού.

Σε αυτές τις εκλογές, δεν έχει κανείς την πολυτέλεια να απέχει από τα κοινά και να παρακολουθεί παθητικά τα τεκταινόμενα.

Προσωπικά, έχοντας επιτύχει όλους τους στόχους μου στο χώρο της Ιατρικής και τον Ακαδημαϊκό χώρο, το μόνο κίνητρό μου για να συμμετέχω στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας είναι αποκλειστικά η διάθεση για προσφορά στην Πατρίδα μας με τις όποιες εμπειρίες έχω αποκτήσει στο χώρο της Υγείας και της Παιδείας.Φίλες και Φίλοι,

Σας καλώ να ψηφίσετε με οδηγό τη λογική, κοιτώντας εμπρός και όχι πίσω.Για μια Ελλάδα στην καρδιά της Ευρώπης, όπου ανήκει από την αρχαιότητα!Χριστόδουλος Στεφανάδης

Καθηγητής Καρδιολογίας

Υποψήφιος Ευρωβουλευτής Νέας Δημοκρατίας

πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons