Στο ΕΚΑΒ και επίσημα οι 552 οδηγοί των νοσοκομείωνΠαρουσιάστηκαν τη Δευτέρα 18 Μαΐου για να αναλάβουν τα νέα τους κθήκοντα στο ΕΚΑΒ οι 552 οδηγοί των νοσοκομείων που είχαν τεθεί σε καθεστώς διαθεσιμότητας από τις 8 Απριλίου.

Την περασμένη Παρασκευή δημοσιεύθηκε το ΦΕΚ για τη μετάταξη- μεταφορά των 552 οδηγών από τα νοσοκομεία του ΕΣΥ στο ΕΚΑΒ.

Προηγουμένως είχε δημοσιευθεί στο ΦΕΚ η μετάταξη – μεταφορά 46 οδηγών που είχαν τεθεί σε 15νθήμερη διαθεσιμότητα (πολύτεκνοι, με αναπηρία, κ. λπ.) και οι οποίοι έχουν ήδη ενταχθεί σε προγράμματα ταχύρρυθμης εκπαίδευσης προκειμένου να αναλάβουν ως διασώστες του ΕΚΑΒ.


Στη συνέχεια θα κριθούν, ανάλογα με τα προσόντα και τις δεξιότητες που έχουν, προκειμένου να μπουν σε προγράμματα εξυπηρέτησης επειγόντων ή τακτικών περιστατικών.


Οι 168 οδηγοί μετατάσσονται στην Κεντρική Υπηρεσία του ΕΚΑΒ που καλύπτει τις εξής περιοχές: Αθήνα, Κόρινθο, Θήβα, Λιβαδειά, Κάρυστο, Κύμη, Χαλκίδα και Κύθηρα.

Στο Παράρτημα της Θεσσαλονίκης που καλύπτει: Θεσσαλονίκη, τη Βέροια, Έδεσσα, Γιαννιτσά, Κιλκίς, Κατερίνη και Χαλκιδική.


Οι υπόλοιποι οδηγοί θα καλύψουν ανάγκες των υπόλοιπων παραρτημάτων του ΕΚΑΒ στη χώρα.
πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons