Μέχρι τις 15 Ιουνίου τα νοσοκομεία διασυνδέονται με την Η/Σ

Μέχρι τις 15 Ιουνίου θα πρέπει τα νοσοκομεία που διαθέτουν Πληροφορικό Σύστημα της ΗΔΙΚΑ να προβούν στην διασύνδεση με το σύστημα της Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης.

Αυτό έγινε γνωστό χθες, στην συνάντηση που είχαν οι διοικητές με τον υπουργό Υγείας κ. Άδωνι Γεωργιάδη. Όπως τονίστηκε στην συνάντηση, είναι αδήριτη ανάγκη η διασύνδεση πληροφοριακών συστημάτων διαχείρισης φαρμακείου με το σύστημα της Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης.

Τα νοσοκομεία που δεν έχουν διασυνδεθεί με το σύστημα Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης θα κάνουν χρήση και των δύο συστημάτων.

Στα πλαίσια αυτά, όπως ανακοινώθηκε, προχωρά άμεσα η πιστοποίηση του συνόλου των φαρμακοποιών στο Σύστημα Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης.
πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons