Κατάσχεση πλαστών φαρμάκων – «Κατεβαίνουν» 10.603 ιστοσελίδες


Σε συλλήψεις 237 ατόμων προχώρησαν οι αρμόδιες βρετανικές αρχές, σε διάστημα μόλις 10 ημερών, στο πλαίσιο καταστολής κυκλοφορίας πλαστών φαρμάκων.

Όπως μεταδίδει το Reuters, η συνολική αξία των κατασχεθέντων φαρμάκων αγγίζει τα 31,4 εκατ. δολ., ενώ αφορά συνολικά 8,4 εκατ. δόσεις δυνητικά επιβλαβών σκευασμάτων για το αδυνάτισμα, αναβολικά στεροειδή, χάπια στυτικής δυσλειτουργίας κτλ.

Σύμφωνα με τον ρυθμιστικό οργανισμό Medicines and Healthcare Products Regulatory Agency (MHRA), ο οποίος ήταν υπεύθυνος για την κατάσχεση των σκευασμάτων, σημειώνει ότι η συντονισμένη επιχείρηση της Ιντερπολ διεξήχθη μεταξύ 11 και 21 Μαΐου.Στο πλαίσιο της καταστολής κυκλοφορίας πλαστών φαρμάκων, θα πρέπει συνολικά 10.603 ιστοσελίδες να «κλείσουν».«Τα φάρμακα που συγκεντρώθηκαν στη διάρκεια των επιδρομών φυλάσσονταν σε άθλιες συνθήκες, όπως για παράδειγμα σε ένα βρώμικο παλιό κτίριο με σπασμένα παράθυρα, με τα φάρμακα που βρίσκονται στο πάτωμα σε σακούλες σκουπιδιών» όπως δήλωσε ο επικεφαλής του MHRA, Alastair Jeffrey, τονίζοντας πως «Οι εγκληματίες που εμπλέκονται στην παράνομη διακίνηση φαρμάκων μέσω διαδικτύου δεν ενδιαφέρονται για την υγεία σας, ενδιαφέρονται για τα χρήματά σας».Όπως προέκυψε από τα στοιχεία, η Ινδία ήταν η πηγή προέλευσης του 72% των παράνομων φαρμάκων που κατασχέθηκαν στη Βρετανία, ενώ η Κίνα αντιπροσώπευε το 11%, όπως σημειώνει ο Medicines and Healthcare Products Regulatory Agency (MHRA).


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons