Κεντρική προμήθεια εμβολίων στην Eυρωπαϊκή ΈνωσηΣτην προμήθεια εμβολίων για το σύνολο των χωρών- μελών της, προχωρεί η Ευρωπαϊκή ‘Ενωση.Η ελληνική προεδρία στηρίζει την πρόταση της ευρωπαϊκής επιτροπής, η οποία αναμένεται να υλοποιηθεί το επόμενο διάστημα.


Αυτό δήλωσε την Τρίτη, ο υπουργός Υγείας, κ Άδωνις Γεωργιάδης, στο πλαίσιο της συνόδου των ευρωπαίων υπουργών Υγείας, στο Ζάππειο.

Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη, το μέτρο στοχεύει στην εξοικονόμηση πόρων από τα ευρωπαϊκά συστήματα υγείας και εντάσσεται στην προσπάθεια για βελτίωση της πρόληψης.Borg


Ο ευρωπαίος επίτροπος Υγείας κ. Tonio Borg, ανέφερε ότι στις χώρες της Ευρωπαϊκής ‘Ενωσης διατίθεται για πρόληψη μόνο το 3% των πόρων των συστημάτων Υγείας.

Ο κ. Borg αναφέρθηκε και στις επιπτώσεις της κρίσης, λέγοντας ότι χάρις στην ευρωπαϊκή βοήθεια η Ελλάδα εφάρμοσε ένα ηλεκτρονικό σύστημα συνταγογράφησης, με το οποίο περιόρισε δραστικά τη φαρμακευτική δαπάνη.

Για το κόστος της μετανάστευσης στην Ελλάδα και στις άλλες μεσογειακές χώρες, είπε ότι υπάρχει πρόβλεψη για οικονομική υποστήριξη των χωρών από τα Ταμεία της Ευρωπαϊκής ‘Ενωσης.
πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons