Στη Βουλή οι περικοπές στην Υγεία με το μεσοπρόθεσμο!
«Νυστέρι» 116 εκατ. ευρώ προβλέπεται στον προυπολογισμό του υπουργείου Υγείας, ώστε να μην ξεπεράσουν οι δαπάνες τα 4,4 δισ. το 2018.
O αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας παρουσίασε, στις 10 το πρωί της Τετάρτης στο υπουργείο, στο σύνολό του το νέο Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα 2015-2018, πριν το καταθέσει για ψήφιση στη Βουλή.Το Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα βάζει σε νέες περιπέτειες την Υγεία και ειδικά τα νοσοκομεία, καθώς οι περικοπές αφορούν στη λειτουργία των δημόσιων νοσοκομείων.Ωστόσο, αίσθηση προκαλεί η δήλωση του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του βιβλίου του επίκουρου καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, πρώην αντιπροέδρου του ΕΟΠΥΥ, κ. Κυριάκου Σουλιώτη, με τίτλο: «Η Δημόσια ασφάλιση στην Ελλάδα. Από το αδιανόητο στο αυτονόητο».«Η δαπάνη υγείας βρίσκεται στο κατώτατο όριο. Δεν μπορεί να πάει παρακάτω», είπε ο υπουργός Υγείας κ. Αδωνις Γεωργιάδης το βράδυ της Τρίτης στην παρουσίαση του βιβλίου.
πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons