Ξενίζει η παρουσία Στρατούλη στη παρουσίαση του βιβλίου του Κ.Σουλιώτη!
Το νέο βιβλίο του επίκουρου καθηγητή Πολιτικής της Υγείας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Κυριάκου Σουλιώτη με τίτλο "Η δημόσια ασφάλιση υγείας στην Ελλάδα - Από το αδιανόητο στο αυτονόητο" παρουσιάζουν την Τρίτη 29 Απριλίου οι εκδόσεις "Παπαζήση", στο Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης "Ιλεάνα Τούντα" (Αρματολών και Κλεφτών 48, Αμπελόκηποι, Αθήνα - πίσω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού), στις 7 μ.μ.
Για το βιβλίο του Κυριάκου Σουλιώτη θα μιλήσουν ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, ο πρώην υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Στρατούλης, ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Ξενοφών Κοντιάδης και ο καθηγητής Κοινωνικής Ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Γιάννης Τούντας.Και ενταξει η παρουσία Λοβέρδου και Γεωργιάδη στην εκδήλωση αναμενόμενη αφού έχουν συνεργαστεί πολλές φορές με τον κ.Σουλιώτη, αντιθέτως ξενίζει η παρουσία Στρατούλη που πολλές φορές καταφέρθηκε εναντίον των μνημονιακών διοικούντων του τότε νεοσύστατου ΕΟΠΥΥ του οποίου ο κ.Σουλιώτης ηταν αντιπρόεδρος. Περασμένα ξεχασμένα ως συνήθως για τον ΣΥΡΙΖΑ...Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Αντώνης Καρακούσης.
πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons