Προς νέο σύστημα γενικών εφημεριών στο ΕΣΥ, σε Αθήνα, Πειραιά και Θεσσαλονίκη


Στην διαδικασία της μελέτης ενός ριζικά νέου συστήματος γενικών εφημεριών για τα νοσοκομεία του ΕΣΥ της Αθήνας, του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης βρίσκεται ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές. Το νέο σύστημα γενικών εφημεριών για τα νοσοκομεία του ΕΣΥ των τριών μεγάλων αστικών κέντρων της χώρας μας θα προβλέπει κατά πάσα πιθανότητα την ταυτόχρονη γενική εφημερία περισσοτέρων του ενός μεγάλων νοσοκομείων των τριών αστικών κέντρων, καθώς και την γενική εφημερία περισσοτέρων σε σχέση με σήμερα μικροτέρων νοσοκομείων των τριών πόλεων.


Η ριζική αναμόρφωση του συστήματος των γενικών εφημεριών για τα νοσοκομεία του ΕΣΥ στα τρία μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας αναμένεται να υποστηριχθεί από την ενίσχυση του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) σε πληρώματα, διασώστες και ασθενοφόρα, ενώ προς την ίδια κατεύθυνση θα λειτουργήσει και η σταδιακή ενσωμάτωση της εικοσιτετράωρης λειτουργίας, μετά εφημεριών, των μονάδων Υγείας του Περιφερειακού Εθνικού Δικτύου Υγείας (ΠΕΔΥ).

Το χρονοδιάγραμμα των αλλαγών δεν είναι προς το παρόν γνωστό, αλλά η αλήθεια είναι ότι η ριζική αναμόρφωση του συστήματος των γενικών εφημεριών για τα νοσοκομεία του ΕΣΥ στην Αθήνα, τον Πειραιά και τη Θεσσαλονίκη αποτελεί όχι μόνον ώριμη κοινωνικά και επιχειρησιακά παρέμβαση, αλλά και επείγουσα ανάγκη για το δημόσιο σύστημα Υγείας, προκειμένου τα νοσοκομεία του ΕΣΥ των τριών μεγάλων αστικών κέντρων της χώρας μας να λειτουργούν πιο ορθολογικά και αποτελεσματικά όσον αφορά την άμεση αντιμετώπιση των πραγματικά επειγόντων περιστατικών, κατά τη διάρκεια των γενικών εφημεριών τους.
πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons