Δείτε πως αμείβονται οι γιατροί στις ΗΠΑ.

Δείτε πόσα βγάζουν οι γιατροί

Το ιατρικό δίκτυο Medscape δημοσίευσε νέα έκθεση για το 2014, η οποία περιλαμβάνει στοιχεία για τις αμοιβές των γιατρών ανά ειδικότητα, τις μειώσεις στις ετήσιες αποδοχές των γιατρών και τις διαφορές στις αμοιβές ανδρών και γυναικών στις διάφορες ειδικότητες στις ΗΠΑ.

Το Physician Compensation Report περιλαμβάνει επίσης στοιχεία για το εισόδημα ανά περιοχή. Σύμφωνα με την Υπηρεσία Στατιστικών Εργασίας (BLS), οι γιατροί που εργάζονται σε επαρχιακές πόλεις απολαμβάνουν μεγαλύτερες απολαβές σε σύγκριση με τους γιατρούς που δραστηριοποιούνται στις μεγάλες πόλεις. Αυτό πιθανότατα οφείλεται στο μικρότερο ανταγωνισμό μεταξύ ειδικοτήτων.

Στα βορειοδυτικά των ΗΠΑ, οι γιατροί της Πρωτοβάθμιας βγάζουν κατά μέσο όρο 249.000 δολάρια το χρόνο – περίπου 180.000 ευρώ.

Η νέα έκθεση αναφέρει πως οι δερματολόγοι είναι αυτοί που δηλώνουν πιο ικανοποιημένοι από τις απολαβές τους – 308.000 δολάρια ετησίως. Αντιθέτως, οι περισσότεροι πλαστικοί χειρουργοί δηλώνουν πως θεωρούν την αμοιβή τους αρκετά μικρή, παρ’ όλο που βγάζουν κατά μέσο όρο 321.000 δολάρια ετησίως.

Όπως θα δείτε στο γράφημα που ακολουθεί, η Ορθοπαιδική είναι η ειδικότητα με τις υψηλότερες απολαβές (413.000 δολάρια ετησίως) και μάλιστα με διαφορά. Η Καρδιολογία, η Ουρολογία, η Γαστρεντερολογία και η Ακτινολογία συμπληρώνουν το top 5 των ειδικοτήτων με τον υψηλότερο μισθό.πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons