Ερωτηματικό για το αν πληρώνουν οι ασθενείς ή όχι στο ΠΕΔΥ

Ασάφεια επικρατεί σχετικά με το αν θα πληρώνουν εξέταστρο οι ασθενείς που καταφεύγουν στις δομές του Πρωτοβάθμιου Εθνικού Δικτύου Υγείας (ΠΕΔΥ).


Ο υπουργός Υγείας δήλωσε την Τετάρτη ότι ισχύει ό,τι ίσχυε και πριν: Δεν υπάρχει αμοιβή στα πρώην πολυϊατρεία του ΕΟΠΥΥ, αλλά υπάρχει αμοιβή 5 ευρώ για όσους επισκέπτονται τα Κέντρα Υγείας. Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη, το καθεστώς θα παραμείνει όπως ήταν, μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία διαμόρφωσης του νέου φορέα παροχής εξονοσοκομειακής φροντίδας, στον οποίο εντάσσονται τα Κέντρα Υγείας και οι δομές του ΠΕΔΥ.


Μπέζας

Εντελώς αντίθετη οδηγία έχει δώσει ο υφυπουργός Υγείας.

Ο κ. Αντώνης Μπέζας απέστειλε τη Μεγάλη Πέμπτη εγκύκλιο, στην οποία επισημαίνει ότι οι ασθενείς θα πληρώνουν το εξέταστρο, όπως συμβαίνει σήμερα σε όλα τα τακτικά περιστατικά που εξυπηρετούνται από το ΕΣΥ.


Οι διαφορετικές αυτές προσεγγίσεις έχουν προκαλέσει σύγχυση στις υπηρεσίες του υπουργείου Υγείας, οι οποίες κυριολεκτικά δεν γνωρίζουν τι θα ισχύσει.


Ραντεβού


Το βέβαιο, πάντως, είναι ότι οι ασθενείς που επιθυμούν να κλείσουν τηλεφωνικά ραντεβού στο ΠΕΔΥ χρεώνονται με 0,98 ευρώ, καλώντας τους πενταψήφιους αριθμούς που έχουν οριστεί για το σκοπό αυτό.
πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons