Στα 850 εκατ. € έφτασαν τα χρέη των νοσοκομείων.

Χρέη ύψους 850 εκατομμυρίων ευρώ προς όλους τους προμηθευτές φαρμάκων, αναλώσιμων υγειονομικών υλικών, ορθοπεδικών ειδών και μηχανημάτων, οφείλουν τα δημόσια νοσοκομεία που βρίσκονται πλέον στο χείλος του γκρεμού.Σύμφωνα με στοιχεία του EΣΥnet, της ιστοσελίδας του υπουργείου Υγείας όπου αναρτώνται τα οικονομικά στοιχεία των δημόσιων νοσοκομείων, οι ανεξόφλητες υποχρεώσεις των Νοσοκομείων για το 2013 (από τα 1.952 εκατ. € έχουν εξοφληθεί μόνο μόλις τα 1.097 εκατ. €) είναι 850 εκατ. € και με βάση την καθυστέρηση των 60 ημερών τουλάχιστον 500 εκατ €.


Τα νοσοκομεία κινδυνεύουν άμεσα, καθώς οι πιστώσεις που έχουν εγκριθεί από τον προυπολογισμό για τη λειτουργία των δημόσιων νοσοκομείων φτάνουν μόνο μέχρι το καλοκαίρι.


Ενδεικτικό της κατάστασης στην οποία έχουν περιέλθει τα δημόσια νοσοκομεία, είναι ότι το 5% της συνολικής μισθοδοσίας αφορά σε επικουρικούς και όχι μόνιμους γιατρούς, ειδικά στη 2η και την 3η Υγειονομική Περιφέρεια.


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons