Όλη η προκήρυξη για 394 επικουρικούς γιατρούς στα νοσοκομεία και το ΕΚΑΒ
Στην ανάρτηση των διαθέσιμων θέσεων στα νοσοκομεία και το ΕΚΑΒ, για κάλυψη από τους καταλόγους των επικουρικών γιατρών, προχώρησε το υπουργείο Υγείας.Σύμφωνα με την απόφαση - πρόσκληση ενδιαφέροντος, προβλέπονται οι εξής θέσεις επικουρικών γιατρών:Νοσοκομεία Α’ καταλόγου2η ΥΠΕ: 52 θέσεις3η ΥΠΕ: 17 θέσεις4η ΥΠΕ: 36 θέσεις5η ΥΠΕ: 29 θέσεις6η ΥΠΕ: 47 θέσεις7η ΥΠΕ: 11 θέσεις


Νοσοκομεία Β’ Καταλόγου1η ΥΠΕ: 102 θέσεις2η ΥΠΕ : 39 θέσεις3η ΥΠΕ : 9 θέσεις4η ΥΠΕ: 13 θέσεις5η ΥΠΕ : 7 θέσεις6η ΥΠΕ: 15 θέσεις7η ΥΠΕ: 10 θέσεις


ΕΚΑΒ: 7 θέσειςΣύμφωνα με το υπ’ αριθμ. Πρωτ. 5799/12-2-13 έγγραφο του ΕΚΑΒ, στο ΕΚΑΒ τοποθετούνται γιατροί των εξής ειδικοτήτων: Αναισθησιολογίας, Γενικής Ιατρικής, Καρδιολογίας, Ορθοπαιδικής, Παθολογίας, Πνευμονολογίας και Χειρουργικής .Εξαίρεση αποτελούν οι γιατροί που κατέχουν πτυχίο επάρκειας στην Επείγουσα Προνοσοκομειακή Ιατρική ανεξαρτήτως ειδικότητας.Η υποβολή συμπληρωματικών αιτήσεων γίνεται από σήμερα 16 Απριλίου έως και τις 30 Απριλίου 2014.


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons