Στα 20 εκατ. ευρώ το κονδύλι για την περίθαλψη των ανασφάλιστων
Την παροχή βοήθειας σε ανέργους ή ανασφάλιστους να πληρώσουν τις ασφαλιστικές τους εισφορές και να έχουν περίθαλψη, εξετάζει η κυβέρνηση.Το πρόβλημα των ανασφάλιστων θεωρείται σημαντικό, καθώς εκτιμάται ότι αφορά 1,9 έως 2,4 εκατομμύρια ανθρώπους. Με πρόταση του υπουργείο Υγείας, η κυβέρνηση αναζητεί κονδύλι για την υγειονομική τους κάλυψη.Το κονδύλι θα εγγραφεί στον προϋπολογισμό και θα είναι 20 εκατομμύρια ευρώ, όπως αναφέρεται στην πρόσφατη έκθεση της τρόικας για την πορεία της εθνικής μας οικονομίας. Οι εκπρόσωποι των δανειστών επισημαίνουν ότι ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων δεν έχουν επαρκή πρόσβαση σε υπηρεσίες Υγείας, παρόλο ότι η πρόσβαση σε Κέντρα Υγείας και υπηρεσίες επείγουσας περίθαλψης είναι ελεύθερα προσβάσιμες.

Ασφάλιση


Το πρόβλημα αφορά ελεύθερους επαγγελματίες, οι οποίοι έχουν κλείσει τις επιχειρήσεις τους και έχουν χάσει το ασφαλιστικό τους δικαίωμα.

Αφορά, επίσης, μακροπρόθεσμα ανέργους, ανασφάλιστοι και επαγγελματίες που είναι ενεργοί, άλλα υποφέρουν από χρόνιες παθήσεις ή έχουν δυσβάσταχτα χρέη.

Σύμφωνα με τον νόμο, για την έκδοση βιβλιαρίου πρόνοιας, απαιτείται ετήσιο εισόδημα κάτω των 6.000 ευρώ.

ΠΗΓΗ: Iatronet Δ.Κ.Επιπλέον Πληροφορίες


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons