"Ναι" σε 2.000 προσλήψεις στην Υγεία από το Συμβούλιο Μεταρρύθμισης


Την έγκρισή του, για 2.000 προσλήψεις στο χώρο της Υγείας, έδωσε το Συμβούλιο Κυβερνητικής Μεταρρύθμισης.Οι συγκεκριμένες θέσεις εντάσσονται σε έναν συνολικό αριθμό 14.165 προσλήψεων, οι οποίες θα γίνουν εντός του 2014 σε διάφορες υπηρεσίες του δημοσίου.Οι μισές περίπου προχωρούν άμεσα και οι 2.139 αφορούν το υπουργείο Οικονομικών, οι 2.000 την Υγεία, οι 1.439 το υπουργείο Εργασίας, οι 1.120 το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και οι 1.119 το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Το επόμενο διάστημα, αναμένεται τα σταλούν στο Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ) οι προκηρύξεις για το χώρο της Υγείας, οι οποίες θα αφορούν κυρίως την κάλυψη των κενών στις μονάδες εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ).

Η κυβέρνηση στοχεύει στην κάλυψη των κενών θέσεων που έχουν προκύψει με τις συνταξιοδοτήσεις στο δημόσιο, με αναλογία “1 πρόσληψη για 5 συνταξιοδοτήσεις”.

ΑΣΕΠ


Προτεραιότητα θα έχουν αδιόριστοι επιτυχόντες του ΑΣΕΠ, πανεπιστημιακής και τεχνολογικής εκπαίδευσης.

Θα τοποθετηθούν είτε στις θέσεις που είχαν πετύχει, είτε σε άλλες θέσεις που ανταποκρίνονται στα προσόντα τους, με βάση τα νέα οργανογράμματα των υπουργείων και των φορέων.
πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons