Έκρηξη Χατζηνικολάου για Άδωνι: το έχει παρακάνει με τις εμφανίσεις τουΚοσμητικά επίθετα αντιστρόφως ανάλογα με την ψυχραιμία του χρησιμοποίησε ο δημοσιογριάφος Νίκος Χατζηνικολάου σχολιάζοντας τον υπουργό Υγείας κ. Άδωνι Γεωργιάδη με αφορμή την επεισοδιακή ομιλία του δεύτερου στο Imperial College στο Λονδίνο.Μιλώντας στο δελτίο του STAR και σχολιάζοντας τα βίντεο του υπουργού, ο κ. Χατζηνικολάου, τόνισε ότι ο κ. Γεωργιάδης το έχει παραχ....με την συνεχή του παρουσία σε συνέδρια, εκδηλώσεις και ομιλίες και απορεί πότε εργάζεται.Τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Χατζηνικολάου:


"Νομίζω ότι ο υπουργός κάνει λάθος. Ανοίγει κάθε φορά προσωπική

βεντέτα με το ακροατήριο του. Τον άκουσα τώρα για παράδειγμα να χαρακτηρίζει κακομαθημένα πλουσιόπαιδα τους φοιτητές στους οποίους πήγε να μιλήσει. Γιατί πήγε να τους μιλήσει τότε; Διοργάνωσε ομιλία σε κακομαθημένα πλουσιόπαιδα; Επίσης όποιος είναι απέναντί του πολιτικά ή ιδεολογικά ή διαφωνεί με την πολιτική του είναι κομμουνιστής. Ε, με συγχωρείτε, αλλά εγώ θεωρώ ότι έτσι γυρίζουμε πολλές δεκαετίες πίσω. Δεν είναι έτσι, όταν κανείς πηγαίνει σε ένα αμφιθέατρο με φοιτητές, με νέους ανθρώπους που το αίμα τους βράζει γιατί σε αυτή την ηλικία πρέπει να βράζει, πηγαίνει έτοιμος να κάνει διάλογο και για να κάνει διάλογο, πρέπει να έχει υπομονή και διάθεση διαλόγου.Τώρα η γνώμη μου είναι ότι ο κύριος υπουργός Υγείας το έχει παρακάνει με τις δημόσιες εμφανίσεις. Εγώ απορώ πότε βρίσκει χρόνο και εργάζεται. Πότε βρίσκει χρόνο και εργάζεται για τα του υπουργείου του. Τον βλέπω καθημερινά σε τρία τέσσερα κανάλια, τον ακούω σε τρία τέσσερα ραδιόφωνα και τον διαβάζω σε τρία τέσσερα σάιτ και μπλογκς. Πότε προλαβαίνει να ασχοληθεί με το Υπουργείο Υγείας; Βεβαίως είναι ένας εργατικός υπουργός. Είναι από το πρωί μέχρι τα βαθιά μεσάνυχτα. Κατά τη γνώμη μου είναι προς τιμήν του πως έχει εργαστεί στη ζωή του. Δηλαδή αυτό που άκουσα και του έλεγαν οι φοιτητές "Πήγαινε και πούλα βιβλία", έγω θα τους αντιγύριζα ότι "είναι πολύ τιμητικό ότι έχω δουλέψει στη ζωή μου σε αντίθεση με πολλούς πολιτικούς που δεν εργάστηκαν ποτέ. Όμως το έχει... με συγχωρείτε, θα την πω την λέξη, βάλτε μπιπ στα επόμενα δελτία, το έχει παραχέσει με τις τηλεοπτικές εμφανίσεις, το έχει παραχέσει με τα συνέδρια, με το να μπουκάρει σε συνελεύσεις γιατρών, φαρμακοποιών κλπ. Μου φαίνεται ότι τα τραβάει.... η ψυχή του, για να μην πω τίποτα άλλο, αυτά που του συμβαίνουν."


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons