Άδωνις:"Δεν είναι τρίχες τα όσα πετύχαμε"! Λουράντος: "Παραιτηθείτε"!Άναψαν τα αίματα μεταξύ του υπουργού υγείας Άδωνι Γεωργιάδη και του Προέδρου του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής κ. Κωνσταντίνου Λουράντου στο studio του iatropedia.gr ενώ δεν έλειψαν και οι αλληλοκατηγορίες.

Το Debate που συντόνισε η Δήμητρα Ευθυμιάδου, διεξήχθη μέσα σε έντονο κλίμα καθώς τέθηκαν επί τάπητος τα μείζονα προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο όπως η άδεια αλλά και τα πληθυσμιακά κριτήρια για τη δημιουργία νέων φαρμακείων, τα ΜΥΣΥΦΑ στα σούπερ μάρκετ αλλά και τη εφαρμογή του claw back στα φαρμακεία.

"Δεν είναι τρίχες τα όσα πετύχαμε" είπε σε έντονο ύφος ο υπουργός Υγείας για να ανταπαντήσει ο πρόεδρος των φαρμακοποιών: "τα 11.000 φαρμακεία θα είναι ο τάφος σας"!

Τα αίματα ...άναψαν αμέσως καθώς ήδη από την αρχή της συζήτησης ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής χαρακτήρισε τρίχες τις.. ''επιτυχίες'' του Άδωνι για τα όσα πέτυχε στην διαπραγμάτευσή του με την τρόικα, ενώ δεν δίστασενα ζητήσει την παραίτηση του. "Πάρε πόδι" του είπε χαρακτηριστικά ο κ.Λουράντος.Δείτε εδώ τον πρώτο έντονο διάλογο περί .....τριχών!


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons