Σε διαθεσιμότητα οι οδηγοί και τα πληρώματα ασθενοφόρων του ΕΣΥΣε υποχρεωτική διαθεσιμότητα, από 15 έως 30 ημέρες, μπαίνει το σύνολο των οδηγών και πληρωμάτων ασθενοφόρων – κατηγορίας ΔΕ – οι οποίοι υπηρετούν στο ΕΣΥ.Όσοι από αυτούς επιθυμούν, θα υποβάλουν σχετική αίτηση και θα μεταταγούν σε ανάλογη θέση στο ΕΚΑΒ.Αυτό αναφέρεται σε άρθρο του πολυνομοσχεδίου, το οποίο κατατίθεται στη Βουλή και αναμένεται να ψηφιστεί την Κυριακή.Η σχετική διάταξη αναφέρει ότι στους υπαλλήλους που θα τεθούν σε καθεστώς διαθεσιμότητας καταβάλλονται τα τρία τέταρτα των αποδοχών τους.

Κατά τη διάρκεια της διαθεσιμότητας, η οποία θα διαρκέσει έναν μήνα, εξακολουθούν να καταβάλλονται οι προβλεπόμενες ασφαλιστικές εισφορές εργοδότη και ασφαλισμένου, οι οποίες αναλογούν σε κύρια σύνταξη, επικουρική ασφάλιση, πρόνοια και υγειονομική περίθαλψη.

Όσοι από τους οδηγούς δεν κατέχουν την προβλεπόμενη επαγγελματική άδεια οδήγησης (τουλάχιστον Γ΄ κατηγορίας), θα τοποθετούνται σε προσωποπαγείς θέσεις του ΕΚΑΒ, οι οποίες θα καταργούνται με την αποχώρησή τους.

15 ημέρες


Σε διαθεσιμότητα 15 ημερών θα τεθούν όσοι από τους παραπάνω υπαλλήλους ανήκουν στις εξής κοινωνικές κατηγορίες:

Έχουν ποσοστό αναπηρίας 67% και πάνω, είναι πολύτεκνοι, έχουν σύζυγο ή τέκνο με αναπηρία 67% και πάνω, ασκεί τη γονική μέριμνα τέκνου (εφόσον το ετήσιο εισόδημα δεν ξεπερνά τις 12.000 ευρώ), έχει οριστεί δικαστικός συμπαραστάτης (εισόδημα έως 12.000 ευρώ), είναι υπάλληλος με σύζυγο που τελεί επίσης σε διαθεσιμότητα ή έχει απολυθεί.


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons