Οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ στα Δικαστήρια διεκδικώντας τις θέσεις τουςΗ δικαστική διαμάχη μεταξύ γιατρών του ΕΟΠΥΥ και ηγεσίας του υπουργείου Υγείας καθώς και διοίκησης του ΕΟΠΥΥ μόλις άρχισε και όπως φαίνεται θα διαρκέσει πολύ και θα έχει ενδιαφέρον.
Οι γιατροί το είπαν και το έκαναν: οι μαζικές προσφυγές είναι ήδη γεγονός και μάλιστα για πολλαπλά ζητήματα. Με απόφαση δικαστηρίου ανοίγει όπως φαίνεται ο δρόμος για επαναπρόσληψη γιατρών του ΕΟΠΥΥ στις νέες θέσεις του καινούριου φορέα του ΠΕΔΥ.


Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γιατροί πέτυχαν ήδη μία μικρή αλλά όχι ευκαταφρόνητη νίκη: κέρδισαν την χορήγηση προσωρινής διαταγής με την υποχρέωση ο νέος φορέας (ΠΕΔΥ) να απασχολήσει τους γιατρούς μέχρι την συζήτηση ασφαλιστικών μέτρων που έχει το ιατρικό σώμα. Η συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 4, 7 και 8 Απριλίου.Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ιστορία αυτή εμπλέκονται πολλοί δικηγόροι και έχει σίγουρα ενδιαφέρον τόσο για τα νομικά όσο και για τα ιατρικά χρονικά.


Ο πρόεδρος Συλλόγου Επιστημονικού και Υγειονομικού Προσωπικού (ΣΕΥΠ ΕΟΠΥΥ) Αττικής κ. Παναγιώτης Ψυχάρης σχολιάζοντας την υπόθεση αυτή, χρησιμοποιεί ιδιαίτερα χαμηλούς τόνους, τονίζοντας ότι δεν γνωρίζουμε τον ακριβή αριθμό των ιατρών που έχουν προσφύγει στην Δικαιοσύνη για την επαναπρόσληψή τους στις θέσεις του νέου φορέα, αλλά αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι έχει εμπλακεί μεγάλος αριθμός δικηγόρων.


Αναφέρει ακόμη, ότι "το μόνο που επιζητά η ιατρική κοινότητα τώρα, είναι να αλλάξει αυτή η κυβέρνηση και να υπάρξει επιτέλους αλλαγή και στην ηγεσία του υπουργείου Υγείας για να μπορέσουμε να σωθούμε και να ανασάνουμε από τον μεσαίωνα της υγείας και της περίθαλψης τον οποίο βιώνουμε ".
πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons