«Μαχαίρι» του ΕΟΠΥΥ σε 100 ιατρικές εξετάσεις και όρια στις τομογραφίεςΟ ΕΟΠΥΥ κόβει κι άλλες διαγνωστικές εξετάσεις και δεν θα τις αποζημιώνει, με αποτέλεσμα να τις πληρώνουν οι ασφαλισμένοι από την τσέπη τους.

Με το πρόσχημα ότι είναι παλιές και ξεπερασμένες, ο ΕΟΠΥΥ έχει ήδη φτιάξει μία λίστα με 100 διαγνωστικά τεστ τα οποία δεν πρόκειται να αποζημιώνει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ Δημήτρης Κοντός, έχει δώσει εντολή να συνταχθεί άμεσα η λίστα με τις 100 παλιές ιατρικές εξετάσεις, ύστερα από σχετικές εισηγήσεις καθώς έχει διαπιστωθεί ότι πολλές από αυτές που είχαν κόστος 1-12 ευρώ, δεν χρησιμοποιούνται ευρέως καθώς τα αποτελέσματά τους μπορούν να εξαχθούν με εξέταση αίματος.

Παράλληλα, ο ΕΟΠΥΥ θα θέσει νέα όρια στη διενέργεια αξονικών και μαγνητικών τομογράφων, κάνοντας ακόμα πιο δύσκολη για τους ασφαλισμένους την πρόσβαση σε διαγνωστικε΄ς εξετάσεις υψηλού επιπέδου.

Σε πρώτη φάση, θα υπάρξουν νέοι κανόνες για εξετάσεις που γίνονται σε κοντινά σημεία του σώματος, όπως οι σπόνδυλοι της σπονδυλικής στήλης.


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons