Ωνάσειο:Παραιτήθηκε ο πρόεδρος, καθηγητής Ιωάννης Λεκάκης
ΩΝΑΣΕΙΟ Την παραίτησή του υπέβαλε χθες, ο πρόεδρος του Ωνάσειου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου Καθηγητής Ιωάννης Λεκάκης, διότι ανέλαβε τη θέση του διευθυντή της καρδιολογικής κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αττικόν. Ανάμεσα στα ονόματα που ακούγονται για την ανάληψη της κενής θέσης είναι του καρδιοχειρουργού Δημήτρη Νίκα, του καθηγητή Χαράλαμπου Ρούσου, του καθ. Άλκη Μιχάλη και του καθ. Πέτρου Αλιβιζάτου. Ο τελευταίος είχε διατελέσει πρόεδρος του ΩΚΚ επί υπουργίας Ανδρέα Λοβέρδου. Η παραίτηση Λεκάκη επαναφέρει στο προσκήνιο

τα σοβαρά προβλήματα του νοσοκομείου, του οποίου τα ελλείμματα βρίσκονται πλέον στα 25 εκατ. ευρώ ετησίως. Επί του παρόντος η προσωρινή διοίκηση ασκείται από το Ίδρυμα Ωνάση. Σημειώνεται ότι τον περασμένο Ιούλιο δόθηκε προσωρινά λύση στα προβλήματα ρευστότητας, που αντιμετωπίζει το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο. Μετά τη συνάντηση, του υπουργού Υγείας με τα μέλη του ΔΣ του νοσοκομείου και τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Χρ. Σταϊκούρα, συμφωνήθηκε να δοθούν στο ΩΚΚ τα 7 εκατ. ευρώ της κρατικής επιχορήγησης. Επίσης συμφωνήθηκε να δοθούν περίπου 38 εκατ. ευρώ, που αφορούν ληξιπρόθεσμες οφειλές ταμείων προς το Κέντρο, κατά την προ ΕΟΠΥΥ περίοδο, έως και τις 31/12/2011.


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons