Φόβοι ότι η διαθεσιμότητα θα διαρκέσει πολλούς μήνες


Φόβους ότι η διαδικασία της διαθεσιμότητας θα διαρκέσει πολύ περισσότερο από ένα μήνα, εκφράζουν τώρα διοικητικοί εργαζόμενοι του ΙΚΑ αλλά και γιατροί, επισημαίνοντας ότι με αυτόν τον τρόπο οι ασθενείς θα ταλαιπωρηθούν πολύ αφενός, και αφετέρου, δημιουργούνται συνθήκες ύποπτες για τον ιατρικό κλάδο.


Εν τω μεταξύ, ήδη οι υπάλληλοι του ΙΚΑ δέχονται καταιγισμό ερωτημάτων από τους πολίτες, αναφορικά με τα Κέντρα Υγείας και τα Πολυιατρεία ρωτώντας πότε θα ανοίξουν. Την ίδια ώρα, τα νοσοκομεία και ιδιαίτερα τα εξωτερικά ιατρεία συγκεντρώνουν πλήθος ασθενών, ενώ η λαίλαπα της γρίπης- η οποία έχει δείξει τα δόντια της για τα καλά- δημιουργεί συνθήκες ασφυκτικές στα περισσότερα νοσηλευτήρια του ΕΣΥ.


Τον κώδωνα όμως του κινδύνου για το γεγονός ότι δεν υπάρχει Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας αφού τα Τμήματα των Επειγόντων Περιστατικών εμφανίζουν μεγάλη κίνηση, κρούει και ο πρόεδρος των Εργαζομένων στον Ευαγγελισμό κ. Ηλίας Σιώρας, προσθέτοντας ότι με την νέα κατάσταση που διαμορφώνεται στον ΕΟΠΥΥ θα επιδεινωθούν ακόμη περισσότερα τα πράγματα για τον ασθενή.

Η πανθομολογούμενη έλλειψη προσωπικού στα επείγοντα, σύμφωνα με τον κ. Σιώρα, υπαγορεύουν άμεσα και δραστικά μέτρα ώστε να αρθούν οι αιτίες της κατάστασης που ζούμε καθημερινά στα επείγοντα.


Αναφορικά με τους γιατρούς, ο Σύλλογος Επιστημονικού και Υγειονομικού Προσωπικού ΕΟΠΥΥ Αττικής πραγματοποιεί σήμερα στις 10.30 το πρωί έκτακτη Γενική Συνέλευση στο ξενοδοχείο Τιτάνια προκειμένου να καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους αλλά και να ενημερώσουν τον κλάδο. Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθήνας από την πλευρά του, στην χθεσινή πανυγειονομική συγκέντρωση έξω από τα γραφεία του ΕΟΠΥΥ στην Λ. Κηφισίας, κάλεσε όλους τους συναδέλφους που εξαναγκάστηκαν να συμβληθούν με το ΕΟΠΥΥ, να καταγγείλουν τώρα τις συμβάσεις τους που καταργούνται σε ένα μήνα και να ταχθούν στον αγώνα του ΙΣΑ.
πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons