"Αρρυθμίες" στις εφημερίες λόγω μη καταβολής των δεδουλευμένων


«Αρρυθμίες» στις εφημερίες των δημόσιων νοσοκομείων προκαλεί η μη καταβολή των δεδουλευμένων εφημεριών των νοσοκομειακών γιατρών. Ήδη νοσοκομειακοί γιατροί προσανατολίζονται σε ...αποχή από το πρόγραμμα εφημεριών ενώ σχεδιάζουν και αγωγές κατά των διοικήσεων των νοσοκομείων.

Σύμφωνα με στοιχεία νοσοκομειακών γιατρών, εκκρεμεί η πληρωμή των εφημεριών του Δεκεμβρίου, δεν αποζημιώνονται οι πρόσθετες και υπάρχουν οφειλές του 2012.

Πιο αναλυτικά, για τις πρόσθετες εφημερίες νοσοκομειακοί γιατροί αναφέρουν ότι από τον Φεβρουάριο του 2013 σχεδόν στα μισά νοσοκομεία της χώρας (στο λεκανοπέδιο τα 3 νοσοκομεία του Πειραιά Νίκαια, Τζάνειο, Μεταξά και επίσης Αττικό, Ευαγγελισμό, ΚΑΤ και πολλά μικρότερα) οι αντίστοιχοι επίτροποι του Ελεγκτικού Συνεδρίου (πάρεδροι) έχουν σταματήσει να εγκρίνουν τα εντάλματα πληρωμών επικαλούμενοι διάφορα διαδικαστικά προσχήματα.Όσον αφορά τις τακτικές εφημερίες, οφειλόμενα του 2012 δεν δόθηκαν ενώ υπάρχουν πολλές περιπτώσεις (π.χ. γιατροί προερχόμενοι από τα νοσοκομεία του ΙΚΑ που μετακινήθηκαν στους «Αγ. Αναργύρους»), που έχουν μείνει απλήρωτοι για πάρα πολλούς μήνες.Επίσης, ενώ τα ποσά του Δεκεμβρίου 2013 είχαν εκταμιευτεί, το υπουργείο οικονομικών τα … πήρε επικαλούμενο λήξη του οικ. Έτους στις 31/12/13 και έκτοτε … αγνοείται η τύχη τους.
πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons