Ι Σ Πειραιά: αντισυνταγματικό το νομοσχέδιο!
Αντίθετες με τον Δημοσιοϋπαλληλικό Κώδικα και Αντισυνταγματικές με την Βουλή είναι οι διατάξεις της ΠΦΥ, σύμφωνα με τον Ιατρικό Σύλλογο Πειραιά, ο οποίος ζητά έστω και τώρα, την ύστατη στιγμή, να αποσυρθεί το νομοσχέδιο.

Το Νομοσχέδιο για την Π.Φ.Υ., το οποίο καταγγέλλουν τα θεσμικά όργανα, αναφέρει ο ΙΣΠ, ουδεμία μεταρρύθμιση φέρει, απεναντίας είναι υποβάθμιση, είναι ατελές-πρόχειρο και το μόνο το οποίο επιδιώκει είναι κινητικότητα, διαθεσιμότητα, απολύσεις στους εργαζόμενους στην Υγεία, προεξάρχοντος του Ιατρικού Δυναμικού στις απολύσεις αυτές. Εμπαίζει και αγνοεί την είσοδο των νέων Ιατρών στο σύστημα, προκαλώντας και απομακρύνοντας τους επί χρόνια υπηρετούντες και εμπαίζοντας τους συμβασιούχους Ιατρούς.Και συνεχίζει ο Ιατρικός Σύλλογος Πειραιά:«Εκτός των ανωτέρω, η Έκθεση της Επιστημονικής Επιτροπής Νομοθεσίας της Βουλής σαφέστατα αναφέρει ότι το Νομοσχέδιο αντίκειται σε άρθρα του Συντάγματος και του Δημοσιοϋπαλληλικού Κώδικα, ειδικά τα άρθρα 16-17-19-21(7).


Ζητάμε από τους Βουλευτές της Ελληνικής Βουλής, αλλά κυρίως τους Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που το υποστηρίζουν, να το δουν και να δράσουν με γνώμονα το Δημόσιο Συμφέρον και τους Θεσμούς και να μην εμπλέξουν τους εργαζόμενους σε δικαστικούς αγώνες και τον Λαό σε αμέριστη ταλαιπωρία.


Οι εκπρόσωποι του Ελληνικού Κοινοβουλίου είναι εκλεγμένοι από τον Λαό για τον Λαό. Η Επιστημονική Επιτροπή Νομοθεσίας της Βουλής των Ελλήνων δεν έχει καμμία σχέση με τα θεσμικά Ιατρικά όργανα που αντιδρούν. Όμως οι επισημάνσεις στην Έκθεσή της για το Νομοσχέδιο επιβεβαιώνουν τις αντιρρήσεις-αντιδράσεις μας όλον αυτό τον καιρό. Ο καθένας αναλαμβάνει σαφώς την ευθύνη των αποφάσεών του! Εμείς αναλαμβάνουμε την ευθύνη για την προστασία της Υγείας του Ελληνικού Λαού, καθώς και την προστασία του επιστημονικού έργου του Ιατρού και των εργασιακών-επιστημονικών δικαιωμάτων του».
πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons