Επτά χρόνια φυλακή σε φαρμακοποιό για υπερσυνταγογράφηση!


Φαρμακοποιός καταδικάστηκε από το Κακουργιοδικείο Θεσσαλονίκης σε κάθειρξη επτά ετών, διότι συνταγογραφούσε υπερβολικές ποσότητες φαρμάκων υψηλού κόστους σε ασφαλισμένους του ΟΓΑ.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, η ζημιά που προκλήθηκε στον Οργανισμό υπολογίστηκε σε 160.000 ευρώ. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε το 2007 έπειτα από έρευνες των ελεγκτών του ΟΓΑ.

Πρόκειται για φαρμακοποιό, που διατηρεί το φαρμακείο του στα Γιαννιτσά Πέλλας. Όπως διαπιστώθηκε, επρόκειτο για ακριβά φάρμακα, το κόστος των οποίων κάλυπτε εξ ολοκλήρου ο Οργανισμός. Είναι χαρακτηριστικό ότι συγκεκριμένα σκευάσματα συνταγογραφούνταν έως και δέκα φορές μέσα σε έναν μήνα για τους ίδιους ασφαλισμένους.

Ο φαρμακοποιός αφέθηκε τελικά ελεύθερος ενόψει του Εφετείου, με την προϋπόθεση της καταβολής εγγυοδοσίας ύψους 15.000 ευρώ και υπό τον όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.Στο εδώλιο του ίδιου δικαστηρίου κάθισαν και τρεις ασφαλισμένοι του Οργανισμού που κατηγορήθηκαν για συμμετοχή στην απάτη. Το δικαστήριο καταδίκασε δύο απ' αυτούς σε φυλάκιση δύο ετών, με 3ετή αναστολή, ενώ ο τρίτος κρίθηκε αθώος.
πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons